Parti-infrastruktúra 2.x

Ezúttal nem az arcokra vagyunk kiváncsiak:

 

A múlt heti londoni Techcrunch-parti után lezavarták a seattle-i afterpartit is, Arrington beszámolója és linkek képekre itt, mi viszont John Cookot idézzük:

It's probably a good sign that this "Web 2.0" party -- sponsored by Redfin, Farecast and TripHub -- didn't have the feeling of excess or arrogance that was on full display in 2000. Instead of fancy appetizers, white pizza boxes sat on folded tables. Instead of martinis and cosmopolitans, guests sipped on keg beer. Instead of performance artists entertaining the crowd, people talked and looked at demos of new Internet services.

Szerintünk viszont ez nem jó jel, hanem sőt, nagyon szomorú tendencia, reméljük, az IH szervezői nem gondolkodnak hasonló leépítésben. Biztos, ami biztos, követeljük, hogy a következő hazai webakárhányas összejövetelen táncosnők cipőjéből ihassuk a pezsgőt!

Címkék: bulvár techcrunch michael arrington
2006.06.02. 12:53. írta: sztahanov

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem fog ez a lufi olyan hangosat pukkanni, mint az előző, lassan, észrevétlenül fog eltűnni, elvékonyodó fallal, csendben, senkit sem zavarva - és a világ megy tovább... 2.1, 3.4, 5.6....