Googlespotting

Néhány órája a Picasa honlapján feltűnt (majd eltűnt) a 'New! Picasa Web albums' link (a picasaweb.google.com címre mutatott, ami nem működik):

A hír Philip Lenssen blogjáról indulva néhány óra alat kétszer megkerülte az egész blogoszférát (nem beszélve Arrington lila posztjáról). Hiszen mióta várunk már arra, hogy a Google felvegye a Flickr kesztyűjét? És ez biztosan azt jelenti, hogy eljött az idő!

Az van, hogy mára külön netes sportággá vált a Google oldalait vizsla szemekkel kutatni új szolgáltatásokra mutató linkek után, de a Google által lefoglalt domaineket is rendszeresen vesézik a blogokon azon töprengve, vajon mire készülnek éppen Mountain View-ban. A googlespotting az új bulvár a blogoszférában.

Címkék: google bulvár picasa
2006.06.07. 10:11. írta: sztahanov

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.