A magyarok kedvenc Google-videói

A Google Videóra olyan mennyiségben töltik fel a netezők a videóikat, hogy még a Google munkatársai sem tudják megnézni az összeset. Milyen meglepő. Jon Steinback, a Gugli menedzsere írt egy postot arról, hogy ők is algoritmusokat használnak arra, hogy rátaláljanak az éppen legnépszerűbb videoklipekre. Na és a hír az, hogy ezt a toplistát mostantól mindenki megnézheti.

A Movies & Shakers oldalon nem csak a teljes merítés legnépszerűbb videóit bambulhatjuk végig, hanem azt is megtudhatjuk, hogy különböző országok netezői mely videókra kattannak a legjobban. Igen, bizony, a jó hír, hogy ott figyel a listán Magyarország is, úgyhogy ide kattintva megtudhatjuk, hogy a magyaroknak mi tetszik a Google Videón. Most épp ez:

Egyébként az ilyen karaoke-jellegű magánklipek egyre népszerűbbek. (Lásd még ezt, ezt és ezt) Akiknek ennyi nem elég, nézzék meg, min röhögnek éppen most a Google-székházban.

Címkék: google video
2006.06.09. 23:31. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.