Részletes műholdképek Magyarországról

Néhány kolléga az előző bejegyzésből hiányolta, hogy nem írtam arról, hogy a Google Earth 4-ben van-e új részletes műholdkép Magyarország területéről. Nos, nagyjából végignéztük Magyarország térképét a GE4-ben s arra a szomorú megállapításra kellett jutnunk, hogy nem frissült Magyarország megjelenítése. Továbbra is a pirossal jelzett övezetek nézhetők meg részletes műholdképen, a többiből maradt a sematikus:



Ha valaki mégis lát változást a korábbiakhoz vagy az aktuális Google Mapshez képest, jelezze.
Címkék: google earth
2006.06.13. 14:48. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A GE egy eszköz, amivel le lehet kérni a Google műholdadatbázisából képeket, tehát ha ebből megjelenik egy új verzió, attól még a térképek nem frissülnek, illetve ha frissülnek, akkor az természetesen a GE3-ban is látszik.
Igen, de mivel most van az egyéves szülinapja a GE-nek, azért lehetett számítani rá, hogy frissítik az adatbázist. Mint ahogy állítólag frissítették is, csak nem a magyarországi részleteket.
ha mar GE ... esetleg tudja valaki itt mi tortent a sasszemmel?

udv
Soka
Lesz új, kettőpontnullás sasszem hamarosan.
A mi budaörsi házunk eddig nem volt kivehető (sematikus részre esett) de most kristálytisztán látszik - valami mégis változott ezek szerint.
igen, budaörs, XII-XI kerület déli részénél történt egy kis aktualizálás, János hegy déli-része, Kakukk-hegy pl.
Frissült az ország középső és nyugati részén

href.hu/x/1tgv
Magyarország műholdképének jelentős része sajnos oly régi hogy az M3 autópálya földmunkái mezőkövesd környékén jártak. Ez több mint 6 év.
Ennél azért frissebb adatokat vánánk még eg próbaverziótól is.
Letöltöttem az időkorlátos PRO-t
azon ugyanez a helyzet.Legalábbis elgondolkodtató, hogy ha a Google akar valamit, miért ilyen dilettáns módon oldják meg a frissítést.
Találtam még egy nagyfelbontású részt, kb. Mátészalkától Záhonyig
47 fok 59 perc /48 fok 59 perc, ill 22 fok 10 perc / 22 fok 25 perc sarokpontokkal.
Nem térképészeti pontosság, csak a GoogleEarth után szabadon...
schlumberger
Sziasztok

Segítetek?Most tanulgatok internetezni.
Nagyon érdekelne a műholdképeket,hogy lehet megnézni.
Ugye segítetek?
Köszi