Fogyókúrablogok, depressziónaplók

Ha a receptblogok olyan jók és népszerűek, miért ne vehetnénk elő a másik buzz témát, az egészséget. A HáziPatika (ki más) meg is próbálkozik vele. Kizárólag ebben a témában lehet náluk blogot írni, egy meglehetősen átláthatatlan, zavaros interfészen. Hirtelenjében a tv2 blogszolgáltatása jutott eszembe párhuzamként.
A blog, mint internetes-napló vezetése egyre népszerűbb, interaktív eleme az internetnek. Az elektronikus médiában jelentkező igényeket felismerve a HáziPatika.com is megalkotta saját blog-rendszerét. (Házipatika - segítség)
Amúgy még érdekes is lehet ez az egész. Végülis az orvos, a szakértő és a páciens olyan tudás birtokában van, melyet napi szinten, példákon, eseteken szemléltetve le lehet blogolni.

A jó tulajdonága a szolgáltatásnak, hogy a nyitóoldalon népszerű címkéket címszavakat listázzák, így megtudjhatjuk, hogy a fogyókúra és a depresszió a hot topic. A hivatalos, szakértői blogok le vannak választva a nép blogjairól, ami szintén jó ötlet.
Sokan tesznek fel a blogom hozzzászólásaiként egyéni szemészeti problémájukra vonatkozó kérdéseket. Minden kérdésre szívesen válaszolok, de erre nem ez a megfelelő fórum, a web-lapomon a Kérdezzen! rovatban feltehetik a kérdéseiket. (Dr. A.K. blogger a Patikablogon)
A gyermekbetegségek (sic!) ellenére akár még működhetne is ez a tematikus blogszolgáltatás. Márcsak azért is mert az egészég-betegség kényes téma, és szívesen veszi az ember, ha mások - személyes tapasztalatakat megosztva - mesélnek hasonló problémáikról (a.k.a. fogyókúrás depresszió). Várjunk néhány hónapot.
Címkék: blogszolg
2006.06.20. 20:42. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.