Kávéhoz: bloggerz meet hints

Készül egy cikk a leghíresebb bloggerpárról. Kiment a második fele a netjövő-sorozatnak, így nincs más hátra, mint kitapogatni: mi lesz a magyar nettel mondjuk 5-10 év múlva. Egyáltalán mik a lehetőségek? Életemben nem szurkoltam még az olaszoknak, kivéve tegnap. Csicsergik a madarak, hogy újabb magyar social network szájt indul (meg egy start page is). Hátha valaki, mégegyszer hajlandó felvinni kapcsolatait egy publikus szolgáltatásba. Anyofyou? Úgy volt, hogy kiutazunk a pénteki NextWebre Amszterdamba, de ez most nem jön össze. Kávészünet vége.
Címkék: kávéhoz
2006.07.05. 14:33. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát én már az iWiW-et is kezdem soknak tartani, most már akkor se regisztrálnék még egy ilyenbe ha meghívnának.
kivancsi leszek erre en is, hogy ki az, bar mar valamelyik kommentemben irtam talan, hogy a porkolt.com nekem nagyon gyanusan magyar hangzasu szo ;)