Lélektani határon az iWiW

Az immár magnetás magentás ernyő alatt működő közösségépítő szájt ma veretes sajtóközleményben tudatta, hogy elérték az egymilliós felhasználószámot. Ez egyben 60 millió kapcsolati szálat jelent. A terjengős önfényezésen túl ami még fontos a közleményben, hogy:
[Az Adatkezelési Szabályzat] megújításában nagy segítséget jelentett az Adatvédelmi Biztos hivatala: velük együttműködve, Péterfalvi Attila adatvédelmi ombudsman jóváhagyásával alakult ki a végleges változat, amely megfelelő garancia az iWiW szabályos működésére. A módosított Felhasználási Feltételek és Adatkezelési Szabályzat 2006. július 26-án lép hatályba, amelyeket a felhasználó – ha másképp nem dönt – a Feltételek, illetve a Szabályzat alapján az iWiW használatával fogad el.
Ez így elég általános, de azt sikerült kiderítenünk iWiW-közeli forrásból, hogy alapvetően két dolog változik. Az egyik, hogy ezentúl minden júzereket érintő változásról értesítést küldenek a felhasználóknak. A másik, hogy konkretizálják: kit és milyen indokkal zárnak ki - ha már - a szolgáltatásból.
Címkék: social network
2006.07.18. 15:29. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ja, és közben költözik az iwiw hivatalos gépházblogja, na hova...:
iwiwgh.blogter.hu/
Még jó, hogy amennyre lehet blog.hu szerűre vették afigurát a blogteren is. :)