Közösségi videojáték

Lan-party, valaki? - a játékipar valószínűleg nem áll meg ott, hogy hálózatba kötött gépeken játszanak egymással a haverok, s két etap közt csetelnek valamennyit. Bár a játékipar jelenleg a fiúkra koncentrál inkább, ha ezen változtatni akarnak, egyben erősebb közösségi élményt kell nyújtaniuk a jövőben a gémereknek.

A videojátékok következő generációja már sokkal inkább közösségi természetű lesz, jósolja a New York Timesnak adott interjújában az Activision első embere, Robert Kotick. Ennek egyik előszele lehet a GameTap minapi bejelentése, mely újabban a kapcsolatépítő- és multiplayer-funkciók erősítésében kezd hinni.
Címkék: videojáték
2006.07.22. 15:33. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ni meg a zwokot:
href.hu/x/1kfk

pont a fentebb felsorolt okok miatt durván addiktív, hat gamer, ismerős nickek, csak egy apró lépés a játék fejlesztőjétől, és máris megvan, amit akartok.