Flickrből fotópólók

A Flickr nem csak azért népszerű és jó képmegosztó szolgáltatás, mert gyorsan, egyszerűen és barátságos környezetben kezelhetjük digitális fotóinkat, hanem mert engedi, hogy azokból a legváltozatosabb print manifesztációkat képezzük.

Amiről itt beszélünk, az a QOOP. A világ minden pontjára kiszállítják a különböző matériákra megálmodott képeinket. Ha eddig azért töltöttünk fel kisméretű képeket a Flickrre, mert szeretjük, ha a processnek gyorsan vége van, mostantól szokjunk rá, hogy kiváló minőségben töltjük fel a képanyagainkat. (Hátha egyszer profi printeket szeretnénk belőlük.)



A QOOP az adott digitális kép mnőségéhez mért printméretet ajánl: fényképalbumot, pólót, kártyát, naptárat készíthetünk saját anyagainkból. A szolgáltatás persze fizetős, s ezért nem is ajánljuk jó szívvel ebben a blogban, de mi azért ki fogjuk próbálni, és egy egyszeri fogyasztói postban meg is emlékezünk majd a tapasztalatokról.
Címkék: blogszolg
2006.08.19. 14:16. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

qoop-ot kb béta2 magasságában próbáltam és ugyan rendkívül jopofa dolognak tartom, ajándéknak pl tökéletes egy ilyen, saját képekből álló naptár, album, poló, stb. de referenciának ne qoop-os albumot csináltass... nyilván nem egy "colour proof"-olt workflow a webre feltöltött képekből máshol nyomtatni képet... nekem kissé sötéten jöttek ki a képek, pár apró részlet elveszett a képeken. persze azóta tuti javítottak már a rendszeren.

egyébként tud vki ajánlani egy hazai fotó nyomtató céget? ahová akár egy mac-kel fel lehet tölteni képeket ők meg postán elküldik fotópapírra nyomtatva/levilágítva/előhívva?