Kávéhoz: videóreáliák

Megújult a YouTube-videók kezelőfelülete (kerekebb gombok, piros csúszka), valamint megnyílt az átlag felhasználók előtt a Videobomb. Lehet felnyomkodni a vicces saját videókat. Ha már magyar videómegosztók: a Videa - Powered By T-Online legnépszerűbb videója továbbra is egy pornóklip. Viralspammarketing 3.0. Amúgy pedig valami új magyar startup indulásáról tájékoztattak bennünket tegnap. Remélhetően holnap már erről is többet fogunk tudni.
Címkék: youtube videómegosztók kávéhoz videobomb
2006.09.12. 11:37. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezt a videomegosztast nem vagom, mar nagyon regen van / volt funcpic, sot megregebben rotfl.hu az volt az igazi.

Persze nem lehetett commentelni, meg csak ugy feltoltogetni, de jok voltak, lehet h. megeloztek a korukat meg nem reagaltak az igenyekre.

Uj startup? ajaj... N + 1 wiw? vagy?
Azóta annyi változott, hogy javult a szolgáltatás színvonala, és milliók kezdték el használni. Az új startupról majd idejében. :)
eddig olvasgattam ezt a blogot, de mar zavar az uzleti elkotelezettseg es alig titkolt részrehajlás
asszem te nem véletlenül nem raktad ezt ki:
www.adfreeblog.org/

jó fizetést!
cs
HH: igen, de mint a youtubenal is lathato nincs mibol finanszirozni a felmerulo koltsegeket (lasd videobomg 25MB-os limit), a hirdetesek pedig mint beveteli forras a jelenlegi lehetosegeket tekintve keves

Ezert nem ertem hova jonnek az ujjabb videomegosztok. Amugy se hasznalom oket :)
Igen. Nyilván érdemes lenne írni a YouTube üzleti modelljéről. Merthogy azért mostanában már alakulgat nekik.
Egyébként a mai napig nem érti senki, hogy hogy képesek kiszolgálni ekkora forgalmat.

Szerintem a 25 megás limit tolerálható. Viszont tényleg jó lenne látni, hogy a magyar videómegosztókba itthon készült videókat is töltögetnek, nem csak a youtube-ról lehazudottakat publikálják újra.

a kispad mondjuk mindjárt jó példát mutatott a vpostjaival. kérdés, hogy egyedi esetről van-e szó.
Porkolt.com-on 60 MB a limit. Van magyar felülete, valahogy kimaradt a felsorolásból.