Lopakodik az iFilm beta

Most kell megszorongatni a YouTube-ot, amíg - legalábbis Európában - komolyabb és komolytalanabb keménykedésbe kezdett a politika. Sokan ma úgy látják, hogy a MySpace-ben van annyi rejtett tartalék, ami elegendő lehet, hogy videómegosztó részlege is felérjen a YouTube közelébe.

Ennél kevesebb szó esik az iFilmről. Titokban éppen mostanában kísérleteznek új verziójukkal. Cím: beta.ifilm.com. az új interfész mindenesetre arra enged következtetni, hogy belátták a jelenlegi nyitóoldal hibáit és gyengéit. Ki tudja, lehet hogy még nem késő.  Van egy sejtésünk, hogy a YouTube hamarosan a világ összes nyelvére lefordítja az interfészt. És akkor megint lehet loholni utána. 
Címkék: youtube myspace ifilm
2006.10.22. 19:23. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vagy előtte. lásd még: porkolt.com
A nemzetközi Pörkölt beelőzte az only English YouTube-ot? Kötve hiszem: href.hu/x/1v2e
ki beszélt itt nézettségről ? én arról beszélek, hogy a youtubenál ez terv, porkoltnél meg valóság.

"Van egy sejtésünk, hogy a YouTube hamarosan a világ összes nyelvére lefordítja az interfészt. És akkor megint lehet loholni utána. "
ööö, a post arról szól, hogy a youtube egy esetleges nemzetközi interfésszel megint megléphet a riválisok elől. örülök, hogy a pörköltnek van nemzetközi interfésze, de ez nem annak példája, hogy hogyan lehet meglépni a riválisok elől.
ööö, mivel a maga 50%ával totalisan egyeduralkodó a youtube, ilyen értelemben nincs mi elől meglépni.

a cikk az én olvasatomban arról szól, hogy a yt kitalálja, hogy többnylvűsít. amit én itt nagy bátran megjegyezni merészeltem, az az, hogy tudtommal a porkolt.com nemzetközileg több nyelvű (vagy lesz, vagy annak szánják/ták - de sztem erről őket kellene megkérdezni).
ok. igazad van. de ennél jobban érdekelne, hogy mi a véleményed arról, h a youtube esetleges nemzetközi interfésze mennyivel lendítene, ha esetleg az ifilm vagy a myspace video megindulna felfelé?
köszi hogy elismered. tényleg :-)

a véleményem arról amit kérdezel:

valamennyit lendítene,de szerintem minimálisat. de számomra nem ez a kérdés , hanem az hogy "minekez?". sztem tök fölösleges youtube szinten. ifilm vagy többiek szintjén óriási előrelépés lenne. (és pl. ezért tartom nagyon jó ötletnek, hogy porkolték ezt csinálják) de yt szintjén, aki nagyságrenddel! porbaalázza a többit szvsz tök fölösleges húzás. nyilván ártani nem fog nekik