Levél a Milgramtól

Jellemző probléma, hogy amikor webes szolgáltatások az össz felhasználói táborukat ismertetik, nem mindig derül ki, hogy ebből mennyi az aktív felhasználó. Általában nem is szokták megszüntetni a fiókokat: ha egyszer valahova beregisztráltunk, hogy kipróbáljuk, akkor ők mindörökké felhasználóként fognak minket számontartani.

Ehhez képest örömteli, hogy a Milgramtól ma kaptam emailt arról, hogy mivel nem használom a náluk regisztrált fiókomat, ők fogják, és törlik azt. Teljesen egyetértek. Ha nem használok egy adott szolgáltatást X ideig, ne is tartsanak bent.
Címkék: social network milgram
2006.10.24. 14:38. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nekem meg ugyanaz az (ismeretlen) ember ma küldte pont a tizedik meghívót a Milgramba. Ezzel meg nem értek teljesen egyet.
Nekem már kétszer küldtek meghívót. Megnéztem az iwiwen, hogy ki a fene az, mert a neve alapján nem ismerem.
Az első egy Weiler Péter nevű embertől jött, aki érdekes módon a Habostorta nevű internetes oldal vezetője,
a másik meg egy Vitéz Norberttől érkezett, aki saját bevallása szerint informatikus emberke, van tippem, hogy hol dolgozhat....
Kissé visszaéltek az email címemmel, amit egy regisztráláskor adtam meg. Kíváncsi lennék, hogy erre van-e joguk...