Ma van az iWiW első szülinapja

Dzsó emlékezik meg az évfordulóról. Egyben ismerteti a brutális növekedési adatokat. Egy évvel ezelőtt is nagyon sokan, 116 ezren használták a magyar social networköt. De mi ez ahhoz képest, hogy ma már 1 235 000 felhasználó, vagyis az aktív netezők jelentős része fent van az iWiW-en.

A Webaudit szerint októberben eddig az átlag napi egyedi látogatók száma 539 404, ami több mint napi 28 millió oldalletöltést jelent, s ezzel az eredménnyel a legnépszerűbb magyar szájt. Megkockáztatom, az iWiW marad a magyar online történetének legnagyobb sikersztorija.
Címkék: iwiw social network
2006.10.26. 12:08. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mi ez az utolsó mondat?

egyébként pedig éljen az iwiw
mindjárt írok bele webauditos adatokat. csak félbemaradt. szóval hamarosan jön az update1.
Biztos én vagyok a hülye, de nem értem. Tudomásom szerint a ziwiw 2002-ben indult. A tonline meg még nics, hogy egy éve megvette. (De lehet, hgy én vagyok tudatlan) Akkor most mit is ünneplünk? Amúgy éljen az iwiw.
a wiw indult 2002-ben. az iwiw meg egy éve.
visszatérve dzsó postjához, az azért tényleg érdekes, hogy a hivatalos iwiw blog egy szóban nem emlékezik meg az évfordulóról.
különösen, hogy az egyik leggyakoribb szerző pont, aki ezt az egészet megteremtette.
kar, h barmilyen meno, megsem bir normalisan mukodni
[gyakran kilep, napokig tolt be egy lapot, hat meg egy kepet, es a levelezoje mindent alulmul]
nemjo a monopolium ilyenkor..

Andreas Renato 2006.10.27. 04:16:36

Es persze nem lehet bejutni!!!
Tok jo!
Monopólium előtt még szarabb volt, úgyhogy ne ideológiailag kritizáld. Máshogy megfogalmazva mindig is szar volt a wiw.
hát azért most már nem nagyon lehetne értelmes élőtérképet csinálni, mint a wiw 1 éves szülinapi buliján a ligetben. :)
mancs.hu/index.php?gcPage=/public/hirek/hir.php&id=12265
Amire senki nem nagyon számított egy éve, az az elképesztő magyar nyelvű nyomulás, ami bekövetkezett. Ezzel szemben a külföldöt és más nyelvekez nem nagyon lehet integrálni a mostani, de ezt megoldhatják a "disszidens klónok" támadásai.
"Ezzel szemben a külföldöt és más nyelvekez nem nagyon lehet integrálni a mostani, de ezt megoldhatják a "disszidens klónok" támadásai."

nagyon sokat gondolkodtam , h ez a mondat mi a szt jelent. de nem jottem ra, pedig erdekel. komo
Valszeg azt, hogy a nemzetközi SN site-ok magyar verziói gyurnak rá a nemzetközi szolgáltatásra, így elég, ha az iwiw magyar marad.
"Ezzel szemben a külföldöt és más nyelvekez nem nagyon lehet integrálni a mostani, de ezt megoldhatják a "disszidens klónok" támadásai."
Ja igen, kicsit siettem, gondoltam a többit majd hozzáteszi annak kreatív elméje, aki olvassa.:) Tehát, 1. gondolat: úgy tűnik, hogy az elmúlt egy évben áttörés nem következett be külföldön az iwiw.hu szempontjából, nem lett irgalmatlanul nagy számú külföldi és nem magyar anyanyelvű regisztrált 2. gondolat: viszont a szoftvert értékesítik külföldön, és erre használta az eredeti poszt írója a disszidens klónok kifejezést, lásd mint: index.hu/tech/szoftver/iwiwhorv0914/

Engem leginkább az zavar, hogy
pont az 'i' voltát (amitől a
WiW-ből iWiW lett) veszítette el.

Dicsőséges felemelkedés és
megtorpanás. Ne feledjük,
T-Online felvásárlás, foci VB játék,
most meg X-Space, de az international
vonal a béka segge alatt.

Azért egy bejegyzést ejtettem róla,
de nehéz szívvel... :-(
1. gondolat: úgy tűnik, hogy az elmúlt egy évben áttörés nem következett be külföldön az iwiw.hu szempontjából, nem lett irgalmatlanul nagy számú külföldi és nem magyar anyanyelvű regisztrált

Naja. Mert nevével ellentétben az iwiw rohadtul nem international - a különböző nyelvek ugyanis a hírekkel ellentétben NINCSENEK beleintegrálva a cuccba. Tegnap küldtem meghívót cseh ismerősnek, és nemhogy cseh, de sem angol, sem német nyelvre nem lehet átállítani az iwiwet.