A magyarok nem szeretik a Google Videót

Vagy esetleg nem ismerik. Akárhogy is, mikor június elején beszámoltunk a Google Video új funkciójáról, a Movies & Shakersről, még a többi nyelvterület közt volt magyar is. Most meg hopp, nincs. Érdeklődés hiányában a Magyarországról érkező látogatottságokból nem lesz statisztika a Google Videón. Vissza hát a YouTube-ra.
Címkék: google google video videómegosztók
2006.10.27. 08:23. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

én sem szerettem soha. alig pár érdekes video van csak fent
Kiváncsi vagyok Albánia meddig marad a listában :)
Kicsi az érdeklődés Magyarországról? Akkor vegyük ki a támogatást... Ettől majd biztos özönleni fognak a magyarok. (tán még nyilaznak is lóhátról)
Ez kicsit olyan, mint az RTL klub elmebeteg marketingpolitikája a Cadillac Drive-val. Nem volt elég nagy a nézettsége este fél tízkor, ezért eltették éjfélre.
Azt gondolták, majd akkor lesz? Mellesleg egy tipikusan szombat-vasárnap délutáni műsor volt.
"Nem volt elég nagy a nézettsége este fél tízkor, ezért eltették éjfélre."

IGen. Az éjszakai időpontban a nézők nagyobb százaléka nézte (vö a rating és a share közti különbséget), mert akadtak hűségesebb nézők és így még a főműsoridős nézettséget sem rombolta.
hmmm... erre nem gondoltam. Engem bosszantott, mert néztem volna, de addig nem maradok fönn. De sebaj, mert felvettem, és megnéztem másnap :o)
De ahhoz ragaszkodom, hogy ami nekem nem felel meg, az csak rossz lehet ;oD