Kávéhoz: Microfox, 2 giga, mala Vista

Kijött bétából a Windows Media Player 11. (Innen lehet tölteni, wga-mentesen). Nem volt még médialejátszó, aminek ennyi időt vett volna igénybe a telepítése, viszont cserébe kaptunk egy kis Vista élményvilágot, a gyönyörű korábbi szkinünk helyett. Hajjaj. (A Dell egyébként 2g memóriát ajánl a Vistához, ami egyébként új csomagolást is kap. LOL)

Aztán a heti böngészőhajrában (IE7 után Firefox 2.0) valószínűleg egy Opera- vagy Safari-felhasználó ki más :) járatta a bolondját a netezőkkel. Míg le nem csaptak rá a vállalati ügyvédek. Az elmúlt héten is volt kedvenc YouTube-videónk. Ő az. Ennyit az év 43. hetéről.
Címkék: kávéhoz
2006.10.30. 23:15. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WGA mentes egy frászt.... :( Aszem szoftverhamisítás áldozatává váltam...
ha nem akarsz wga-t, el kell utasítani.
Mi az a WGA?
Ha meg akarjátok tartani az előző verziót is az IE-ből:
tredosoft.com/Multiple_IE

WGA: en.wikipedia.org/wiki/Windows_Genuine_Advantage
a szöveg összefüggés mintha erősen hibádzana =P

a wmp11 skinje sztem nagyon jó lett. az előző sem volt rossz, de ez sokkal jobb. ráadásul összeségében jobb lett az egész lejátszó. zene hallgatásra kiválló, film nézésre meg már elérte azt a szintet, h nem idegesítő.

a vista dobozok, meg szvsz nagyon jók lettek. nem bánnám, h a ms-en kívül is elterjednének (több szempontból is esélytelen...).

a 2giga ram meg az abszolút csúcs sebességhez kell. 1 giga is már bőven elég neki és még a programoknak is marad. de valóban, egy játékhoz már nem árt a plusz 1g.
xp-hez is 1 gigáz javallottak, mégis sokáig elvolt mindenki 512vel.
azt tudjátok, h a hubble rettentően ratyi képeket készít egy tervezési hiba miatt és még a későbbi javítások sem segítettek sokat?
ezek a képek, amiket úgy mutogatnak, h a hubble készítette, egy digitálisan agyon javított változatok.
Működik a www.msfirefox.com/ oldal. Mi a baj vele?