YouTube for Mobile?

Amikor az elmúlt években arról folyt a nagy közös eszmecsere, hogy milyen tévés tartalmakat lenne érdemes mobilra vinni, jellemzően a zenei videoklipek, reklámok, rövid híradók merültek fel. Akadt is szép számmal tévétársaság, mely megpróbálta ezt az utat.

Nyilván a YouTube tartalmai teljesen beleillenek ebbe a sorba. Az AdAge szerint nem is elképzelhetetlen, hogy za immár Google ernyő alatt működő videómegosztó a jövőben mobilon is elérhetővé tegye tartalmait. Bár ha azt vesszük ide, hogy a videók betöltése néha még szélessávon is csak némi várakozást követően sikerül, a mobilnál is csak a 3g lehet a megfelelő megoldás. Ha.
Címkék: google mobil youtube videómegosztók
2006.11.03. 10:40. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ha belegondolsz abba, hogy azért EDGE kultúrországokban már többnyire ott van, és hogy a videót egészen nyugodtan lehet kisebb méretűre venni, akkor nem olyan hülyeség a dolog. nekem már hiányzik a mobilon nézhető natív TV is.
Na de amíg 2000ft 50MB, addig...
Naja, Tromifovnak igaza van. Van itt jópár emberke, aki mobilon is fenn lógna a neten, ha nem lenne olyan drága. Nem feltétlen pénzügyileg, de ár/érték arányban. Mintha kicsit hiányozna a verseny a mobil internet szolgáltatásból...
ja bocs, én ingyen nyomom roamingban az angol előfizetésemmel :)