100 híres filmjelent a Grouperen

A YouTube után a másik nagy videómegosztó, a Grouper is dílelésbe kezdett. ScreenBites nevű projektjük keretében elsőként 100 híres filmjelenetet nézhetünk meg. A néhány másodperces jeleneteket beágyazhatjuk blogunkba, és hivatkozhatunk is rájuk linkkel. Mi ebben az üzlet a Sonynak? A klipek végén közvetlen ajánlatok szerepelnek arról, hogy vegyük meg az adott film dvd-jét. Ezek a kis reklámcsomagok pedig ha minden jól megy, megjelennek a blogokon, weboldalakon. Cserébe megkapjuk legálisan a kis jeleneteket.
Címkék: videómegosztók grouper
2006.11.11. 22:01. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

devizakozep 2006.11.12. 13:43:56

hmm, maradjunk annyiban, hogy a grouper inkabb hires a sony miatt, mint nagy. minekutana neha bekostolgatja alexa 4000-t is, ezt max. kozepes meretu oldalnak lehet nevezni. nagynak semmikepp sem.