Blog.hu 2.0 - itt a nyitás ideje

Hamarosan bárki szabadon regisztrálhat a blog.hu blogszolgáltatásba. Akik már ma is blog.hu alatt blogolnak, azoknak nem lesz újdonság a címketámogatás, a linkblogolás, a kommentek kezelése, valamint a blog részletes testreszabhatósága, az oldaldobozok drag'n'drop mozgathatósága.

(Külső feedek megjelenítése, del.icio.us támogatás, blogajánló, linkajánó, Flickr-támogatás, utolsó kommentek és topikok egyszerű megjelenítése, naptár, Creative Commons-támogatás, multiszerző, trackback, visszaping, moderálási szintek kezelése, stb stb...)

Ami ehhez képest újdonság lesz, az a megújult adminfelület, az egyszerű fájlfeltöltés és kezelés, valamint a blogra szabott, kényelmesen kezelhető statisztika és a sok új template.

Utóbbira nyilván sokan vártak, úgyhogy a kitartásukért cserébe most - szerintem legalábbis - nagyon szép blogruhák közt válogathatnak. (Egy példát be is szúrtunk jobb felülre.)

Akiknek még nincs blog.hu alatt blogjuk, ám szeretnék már a nyitás előtt tesztelni, ide dobjanak mailt. (A tesztelők küldjék el jelenlegi blogjuk url-jét, és persze kapnak belépőt, amint csak lehet. Bármit lehet teszteli: interfész, fícsörök, eszközök. Szóval darabjaira lehet cincálni ezerrel. Persze azok is írják meg véleményüket, akik blog.hu alatt blogolnak. Mégiscsak nekik van összehasonlítási alapjuk, meg sok-sok tapasztalatuk. Gracias.)
Címkék: blogok blog.hu bloggerek blogmotor blogszolg
2006.11.16. 12:51. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gratulálok, szerintem nagyon jól van összerakva a blog.hu, és hála az indexes blogoknak, a terhelés sem fog hirtelen megugrani. Köszönet a színvonalas munkáért!
Tetszik. Hajrá!
Emberek, aki teszteli akarja a betát péntektől jövő hétig, az még pénteken dobjon mailt. Tenksz.
nekem is tetszik nagyon az egész.
"egyszerű fájlfeltöltés és kezelés"

Hogyan lehet feltölteni egyáltalán a blog.hu-ra? (a natív editort használom)

Vagy ez csak most jön?
csak annyi lenne a kérdésem, hogy (nem értek nagyon hozzá) támogatni fogja a külső blogger programokat? (mostmár a Word 2007-ből is lehet postolni Bloggerre)
Gratula blog.hu, jól működik minden, remélem minden flottul is fog folytatódni :)
Végre egy hatszázhuszonharmadik blogszolgáltató:)
végre egy eredeti hozzászólás :)
no, kipróbáltam. még sok minden nem megy (komment sem!), de valószínűleg én vagyok béna. kösz a lehetőséget, még holnap is kipróbálok ezt-azt.
Ezt az Ingyenblog.hu már legalább 1000 éve tudja:

ingyenblog.hu/