Blogter: mélyebbre ásni, de hogy?

A Blogter kétségtelenül akarja, hogy jól működjön a közösség, mely szolgáltatásában megjelenik. Legalábbis ez látszik abból, hogy egy gyors címlapváltást követően megjelent egy alternatív címlap is. Bár elsőre úgy tűnhet, hogy utábbiban nincs sok újdonság, hiszen a Linkter-féle digg-vonalat viszi. Na de...

Egyelőre csak blogteres postokat lehet ajánlani ebbe a linkmegosztós címlapba. Vagyis a blogteres bloggerek ajánlgatják majd egymást és magukat a címlapon, és ha kapnak elég klikket a blogjuk fölé helyezett Blogter-csíkon, akkor egyre feljebb kerülnek a címlapon.

Azt sikerült még megtudnunk, hogy a Blogter készülő start page-dzse, a Hírfigyelő viszont már alapból nem csak a blogteres blogok feedjeit fogja támogatni. A nagy hírszolgáltatók híreiből lehet majd mazsolázni, valamint címke alapján is lehet majd hírfigyelő dobozokat létrehozni.

Bár a Linkter nem volt épp sikersztori, úgy tűnik, a filozófiával nincs gond, hiszen az alternatív címlap valójában nem más, mint egy blogokra szűkített Linkter.

Persze nyilván a blogteres bloggereket az izgatja legjobban, hogy lecserélődik-e a mostani címlap erre az alternatívra. Nos, azt halljuk, hogy ha népszerűbb lesz ez utóbbi, akkor van rá esély. Híradónkat pedig egy kémfotóval színezzük a végére. Íme:



Címkék: blogter blogmotor start page blogszolg
2006.11.17. 17:09. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

óriási ez a hírfigyelő oldal - 400 linkből álló lap, átlátható, hasznos. LOL.
ne így nézd. nézd úgy mint egy startlap vagy hírfigyelő, csak éppen csak a neked fontosak vannak ott.
és így rögtön áttekinthető.
Konrad, szerintem pontosan tudja az olvasó, hogy hogy működik egy ilyen oldal. Szerintem inkább usability dolgokra gondolt...
page-dzse? khm...

nekem kezdettől fogva unszimpi a blogter image, és azóta csak romlik
Nekem viszont nagyon bejön az ottani közösség, mindig van valakinek hozzád egy szava. Úgyhogy hajrá csak így tovább.

Ez a hírfigyelő meg remélem sokkal jobb lesz, mint az elég gengus netpreszó.
a blogterhez jobban passzolna a klongyar nev:-)
Én pedig kémkedem. :) A Linkter valóbban nagy bukás lehetett. Tényleg senki sem használta. Ez az AC viszont népszerűnek tűnik, és én is szeretem.
Lehet gyerekes vagyok, de ha látom, valaki szavazott a blogomra szeretem megnézni ki tette. Sajnos csak az elsőt lehet megtudni, azt is sokszor soká. Tehát lehetne jóval pörgősebb a dolog...
De ettől függetlenül is szeretem nézegetni.
Szerintem egyébként a Linkter és az AC közti sikerbeli különbség hátterében a motiváció és a bloggerek Blogterhez való kötődése áll.
Bakura - nem csak az első szavazót láthatod. Klikk az AC-n a hozzászólás linkre. Jobb hasábban ott a névmassza :)
DaVinci: Tényleg! Köszönöm, hogy szólsz.
Mindig tanul az ember. :) De te hogy jöttél erre rá? A 0 hozzászólásokra kattintgattál? :)
DaVinci:
Azért ez a feature nincs túlreklámozva. Helyesbítek, nem is reklámozni kellene, hanem láthatóvé tenni...
Az van az AC-n a linkek (ajánlások) alatt, hogy "0 hozzászólás". Honnan a fészkes fenéből kellene tudnom, hogy nekem erre KELL kattintani, hogy megláthassam, hogy kik tették még el ezt a bejegyzést...

Az egy dolog, hogy lesz majd hírfigyelő, vagy mi a szösz, de most még blogtér van, meg ac. Az működjön rendesen!
az mindig vicces, amikor konkurensek elkezdik köpködni egymást.
hirbehozo: szvsz ez nem errol szol! :-D
szoval koncentralodhatna vegre arra a figyelem, hogy akkor mi is volt a logokkal es nem arra, hogy ki figyelt fel eloszor erre! hmm? mi a velemenyed?
HH, igen, én aztán piszok nagy konkurenciája vagyok bármelyik blogszolgáltatónak. A sajátomén kívül csak egy blogot hostolok, az is teljesen más blogmotorral megy, mint az enyém.
az a véleményem, hogy
1. logót lopni se szép dolog
2. konkurensen piti ügy kapcsán élcelődni se szép dolog
3. ezek után folytatni a veszekedős, homokozós szurkapiszkát meg egyenesen meghökkentő
4. a fenti 3 pont közül legalább 2 teljesülése esetén: gigalol

aki szeretné verifikálni a fenti állításokat, erre tessék:
doransky.hu/?p=432#comments
véletlenül jutottam el több bloghoz is, ahol ezt a témát feszegetik, mármint ezt a lopott logót. egy szereplőt, egy céget, és egy munkát sem ismerek az említettek közül - egy dolog fogalmazódott meg bennem: ez valami szánalom. ilyen fröcsögést és sipítozást látni, elszomorító. cégvezetők, designerek, fejlesztők, így? milyenek akkor a userek, akik használják az oldalaikat?
végül is nem tudom miért ütöm bele az orrom - off
balázs: én nem is rád értettem.
egyébként most jutottam el a flémolvasásban eddig:
www.hicksdesign.co.uk/images/txp/49.png
na jó. meggyőztetek.