Magyar webkettesek, ingyenreklám

A ReadWriteWeb az egyik legmeghatározóbb új webes blog. MacManus, aki a ZDNet munkatársaként is ismert tech újságíró/blogger, rendszeresen foglalkozik a különböző országok fejlesztéseivel.

Ennek kapcsán kerültünk kapcsolatba, és született meg a következő post. Én az iWiW-et, a MyVIP-t, a Freeblogot, a Blogtert, a Linktert, a blog.hu-t, a Videát, a Videobombot, a Videoplayert, a Live.hu-t tartottam fontosnak megemlíteni.

A magunk részéről ennyivel járulunk hozzá a magyar webkettő nemzetközi megismertetéséhez.
Címkék: blogok bulvár bloggerek
2006.11.20. 10:57. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hello!
Már publikus Beta verzióban van az www.iKep.hu, az első igazi közösségi web2-es hazai fotómegosztó site is. Nagy szükségünk van a közösség véleményezésére (elvégre is nekik szól az oldal...). Kérünk mindenkit, hogy próbálja ki az iKep.hu-t és jelezzen vissza, mi hogy tetszik!
Nagyon köszönjük
Az iKep csapat
épp most olvastam az RWW-n, király
Ezek szerint az én kis appom még nem elég fejlett. :-) Mondjuk szerintem se.
Csupa eredeti ötlet, csupa újdonság, csupa invenció. Méltó a maghasadás elméletéhez, a golyóstollhoz és a dinamóhoz.

Bús-kesergős, bocsánat. :)
Nahát, ilyen kerülőúton kellett megtudnom, hogy az Index a Blog.hu tulajdonosa!
te vagy az utolsó. legalább a blog.hu láblécét megnézhetted volna.
Az ikep.hu veszelyesen hasonlit a bubbleshare.com-ra
HH, eddig valahogy az újdonságokat nem a blogszolgáltatók láblécében szoktam keresni:-) Azt hiszem, egyik fél sem verte nagydobra a dolgot. Persze, lehetett tudni, hogy a Blog.hu "Index-közeli", de a frígyről mintha nem adtak volna ki közleményt...
En: ezenkivul pedig sajnos nagyon sok lecket nem tanultak meg a webkettovel kapcsolatban (eleg csak pl. az url-ek kepzeset emliteni), pedig csak meglevo semakat kellett volna kopirozniuk...
Laci: ez igy igaz...
a Blogter és a Videobomb nevében köszönöm, h említést kaptunk!!
Szeritned az egy éve működő, a maga közel 230 000 regisztrált felhasználójának képeit, videóit, blogjait, magazinjait, profiljait, stb. prezentáló HotDog.hu milyen megfontosából maradhatott ki a "leglényegesebb" hazai web2 palettából?
azért az iwiw még elég táol áll a web2.0-től... nagyon sok funkció hiányzik belőle, ami használhatóbá tenné
ja az iwiw inkább 1.5, old school 2002-es, és a social networking site-ok későbbi őrületes fejlődéséből (saját blog, beágyazott kép, videó,...) nagyon sok mindent nem hasznosított. Igaz 2002ben még a Szilikon Völgyben sem sokat pofáztak 2.0-ról és O'Reilly-ék is inkább tajtékpipáztak meg radaroztak.
bubber: valószinű azért, mert megelőzte korát:-))) meg amúgy is csak a klonter lehet webkettes:-)
Én kicsit csalódott vagyok.
Van egy "portál-gyermekem", ami az említett cuccok minden funkcióját tudja, aztán... csak a nagy csend...
Azért jó, hogy lassan itthon is vannak ilyen oldalak, mégha nem is mindegyik eredeti ötlet. A stubes is jó lehet még egy kis fejlesztéssel és nekem az ikep.hu is tetszik.
Ami jó, hogy van munka és ötlet a magyar oldalakban is!
Mit szóltok ehhez?