Elindult a Blog.hu 2.0

A percekkel ezelőtt indult második verzióba már szabadon lehet regisztrálni. A megváltozott interfész, és a bővített funkciók, új sablonok miatt adott oldalanként a "segítség" gomb alatt vannak elmagyarázva a változások. Eszpee kolléga videóra vette, amint egy MacBook ráfrissít a magyar blogoszférára. Na jó, annak csak egy részére.

(A betatesztnek vége. Ezer köszönet minden bugreportért. A betatesztelők mostantól szintén a http://blog.hu/admin-t használhatják belépéshez.)

Aktuális infók a Blog.hu gépházblogjában: bajkonur.blog.hu.
Címkék: blog.hu blogmotor blogszolg
2006.11.22. 13:48. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Praktikus hogy ma. Legalább nem kell két születésnapotfejben tartani:-)
Pollner: Gratulálok! Nekem is ez ugrott be! :DD
Az új blogok is megjelennek majd a "friss topikok"-ban?
A vonzó, letisztult külcsomagoláshoz szeretnék gratulálni, amitől az embernek regisztrálhatnékja támad, akkor is, ha nagyon jól megvan Wordpress alatt. :)
klassz lett, gratula. nekem kicsit blogspot.com koppintasnak tunik, de sebaj.

viszont ugy latom bugos a stilusszerkesztes, errol kuldtem is reportot.
Hát, ha a blogspot így nézne ki (legalábbis az old version), akkor nem fájna a fejem... (A beta verziót nem ismerem).
Nekem bejön blog.hu.

Naésasztán 2006.11.22. 18:33:04

OFF az hogy lehet, hogy meg sem említitek a Blogter 1 éves szülinapját? Keserű a szőlő?
a fooldalra hogy kerulnek ki a friss cikkek/blogok? probaltam kerdezni a bajkonuron, de valamiert nem ment at az uzenet.

apropo statgephez hogyan lehet regisztralni?
a statgép ha jól emlékszem még mindig meghívásos. viszont az új blog.hu-ban van ingyen és bérmentve részletes statisztika. a blog.hu főoldala részben automatizált, részben szerkesztett tartalom. mindenki ajánlhat postot az ott található űrlapon.
A statgép már nem meghívásos. Legalábbis engem nem hívott senki :(

Más. Anno volt egy free blog szolgáltató, amit annó megvett az index. Azzal mi lett?
Nem. Arra emlékszem, hogy asp-s volt. Ugyanaz csinálta mint a href.hu-t. Azt hiszem, ez a freeblog.hu volt. Ezzel mi történhetet? A freeblog.index.hu még mindig erre mutat :)
Ami hiányzik: nem vagyok html programozó, íígy nehezen szerkesztem blogom kinézetét. Olyan lenne jó, mint, ami a blogger.com bétájában is van: kb WYSIWYG módon látom a képernyőn, hogy milyen színt választok, milyen betűnagyságot, stb.
A másik - lényegesebb - javaslatom: hasznos lenne, ha egy csak általam ismert mailcímre is el tudnám küldeni a bejegyzésem szövegét, ami rögtön megjelenne, a blogon. Ez azért jó, mert, ha utazok, netán épp külföldön vagyok egy drága netkávézóban, elég csak az email fiókomba belépni, s onnan írni. Ez pl. működik a blogger.com-on, de több külföldin is. A magyarok közül elvileg a blogteren (mikor próbáltam, nekem nem volt jó). Szóval ez hasznos lenne.
Amúgy minden más rendben, amit eddig próbáltam.
(Bajkonurhoz akartam először, de eltűnt a kybertérben.)
ja. ez nagyon jó ötlet. és nyilván támogatandó is.
Azt hiszem, jó lenne, ha látni lehetne, hogy ki melyik kommentre válaszol. Meg XML-RPC.