Ha a web város lenne



Mondjuk kezdjük azzal, hogy az arányok nemigazán stimmelnek. (Pl. a Cragislist sehol nincs a Yahoo-hoz képest.) Aztán meg egy csomó minden kimaradt. Hol vannak a gémerek, az online vásárlószájtok, és a pornó? A kép ugyanakkor egy valamit tudatosít bennünk. Bár a net kibaszott nagy (100 millió webszájt), de minőségében semmiképp sem egy egységes... megapolisz.
Címkék: bulvár
2006.11.22. 12:51. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagyon nagy ez a kép:)
A kép kifejezetten a netes vállalkozásokat ábrázolja, minden más, ami kimaradt, egy igazából csak újfajta közvetítő médiumként használja az internetet, nem pedig alkotja azt. Ez a megállapítás sem igaz teljesen, a finomítást a hirtelen támadt kioktatási vágyukat megzabolázni képtelen esetlegesen felbukkanó kommentelők hatáskörére bízom, hiszen pontosan ez ennek a dekádnak a lényege.
ez nem igaz h a craigslist sehol nincs. usa nagyvarosi lokal mertekben teljesen parner. NYban, SFban, LAben craigslist legalabb annyira alapveto mint google vagy ebay. persze ehhez kell a megfelelo lokalis tarsadalmi kornyezet.
azt senki nem mondta, h sehol nincs. csupán azt h a Yahoo-hoz KÉPEST sehol nincs. (ha megnézed a képeken az arányokat, ott a két ház kb ugyanakkora.)
ha figyelembe vesszük, h az msn a leglátogatottab site, akkor a google nagysága is kicsit eltúlzott.
(mielőtt még vki belekötne, talán fél éve volt vmi toplista. azon volt az első az msn és csak utána jött a google.)