A HuffPost újságírókat bérel

Hagyományosan újságírós terepre merészkedik a világ legnépszerűbb politikai bloghálózata, a Huffington Post. A Times beszámolója szerint Arianna Huffington az amerikai elnökválasztásra leszerződteti Melinda Hennebergert, aki a Newsweek szerkesztőjeként ismert és a HuffPostnál az lesz a dolga, hogy helyszíni riportokat írjon a blogba.
“Now is the time to generate our own original content,” Ms. Huffington said. “It was always our intention, once we had the money, to hire people to do reporting.”
Azért az egész nem annyira meglepő, hiszen Henneberger régebben is írt a Huffingtonnak. A HuffPost tervei szerint egyébként további újságírókat kíván felbérelni a legnagyobb amerikai politikai esemény idejére. Blogs eat the press?
Címkék: blogok bulvár bloggerek
2006.12.01. 15:05. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ki lett törölve a hozzászólásom, vagy csak én b**tam el valamit? Pedig jó szándékú volt.