Hogyan legyünk híres youtuberek?

Jamie Kennedy gondolt egyet, és csinált egy szatirikus videót arról, hogy milyen témákkal is lehet mainapság bekerülni a YouTube top videói közé.
 
 
 
 
 
 
 
 

A vicc az egészben persze az, hogy ezzel a paródiával sikerült a feltöltést követő napon a nézettségi toplista második helyére ugrania. Csak Shamu, a gyilkos bálna sztorija előzte be. Na ja. Mindig vannak előre nem kalkulálható tényezők.

És persze egyiken se lepődjünk meg. Jamie Kennedy és David Letterman is saját, fizetett csatornával rendelkezik a YouTube-on (itt és itt). A pro tartalmak kezdik átvenni a hatalmat az amatőr tartalmak felett? Dehogy.
 
Címkék: youtube bulvár videó lol
2006.12.02. 23:56. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hat azer' volt mar jobb is, de a temakoroket nagyjabol tenyleg lefedte :)

YouTube-rol alapvetoen azt kene elfelejteni (ez hetfon lehet beszedtema is), hogy az ilyen warezgyujtohely, ahol az internet kulonbozo szegleteibol osszelopkodjak a videokat. Alkalmas az masra is, mar csak programfelepitesbol is, ellentetben a hazai videomegoszto szolgaltatasokkal, akik erre epitenek.
LOL, nekem nagyon bejön ez a videó, tényleg jól jellemzi a youtube-os siker videókat. Ideje lenne nekem is csinálni párat :)
:) Amikor leállítja a kamera mögül, hogy ne énekeljen Beyoncét, mert az jogdíjas, inkább valami "Public Domain"-t... mint a boci-boci tarka. :D Meg a csajos-kamerába nézős rész.. :D

Télleg vicces:)