Az Aktív szerint a klikkelés Gatesnek jó

Az Aktív ma olyat tett, amire kereskedelmi tévé csak nagyon ritkán vetemedik. Pozitív értelemben emlegette az internetet. A téma a Time Év embere választása volt. Persze az Aktív szerkesztőjének nem sikerült megértenie a Time cikkét, vagy ha mégis, ennek ellenére jobbnak látta azt úgy interpretálni, hogy az Év Ember mi vagyunk. Vagyis mindenki, aki klikkel az interneten. Szóval, hangzik a magyarázat, ha klikkelünk a neten akkor épp olyan híresek vagyunk mint a Time magazin korábbi év emberei. Hát ez nagyszerű.

Ráadásul, jön az oldalvágás a végére: minden klikkeléssel Bill Gateset gazdagítjuk. Ha tudná az Aktív, hogy a Time nem a Microsoftra (ami legelsősorban, meg másodsorban sem webes cég), hanem a webes alkalmazásokra, és eleve az online közösségekre gondolt, nyilván meglepődne. Mint ahogy azon is, hogy Bill Gates már nem aktív a Microsoftnál. A kormánybot Ray Ozzie-nál van úgy fél éve. Nem baj. Az Aktívnál is van net. És ez jó hír. Ők is híresek.
Címkék: bulvár
2006.12.18. 19:57. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Azer' az MS mar kezd rendesen nyitni a web fele, ennyire nem hulyek ott se. Tudod, meglatta a cimlapot, visszatukrozodott a fejecskeje, de o nem tolt fel myspace-re, viszont megiscsak az o kepe van a cimlapon, ergo neki is benne kell lenni, tehat akkor picit altalanositani kell ;)

Ui: Valaki el tudja olvasni ezt a captcha-t?? Komolyan, a spambotba epitett OCR jobban latja szerintem, mint en ;)
a kapcsa télleg gáz. majd nyilván lecseréljük egyszer. az ms a live.com-mal valóban nyomul. de kötve hiszem h az aktív erre célzott.
Aligha van értelme egy ilyen bugyuta, alsóbb rétegeknek készült műsorral egy legyintésnyivel tovább foglalkozni.
hát ez is történt. legyintettünk egyet.
ez meg egy felsőbb rétegeknek készült blog? azért nem kéne ennyire lenézni az embereket
a prolikat? mér' ne? :)
Nem-nem! mindenképp foglalkoznunk kell a "tudatlanokkal", és az őket tudatlanná tevő, vagy egyenesen megtévesztő médiával.