Na milyen a hangulat az iWiW-en?

Ja, a hangulatmérőről lesz szó. Először is állapítsuk meg: az emberek karácsony napján a legboldogabbak. (Amúgy elnézve a grafikont: egyre boldogabbak.) Van nemek meg város szerinti bontás. Aucklandben boldogabb az iwiw-es vagy Ópusztaszeren? Aztán meg kétségem nincs felőle, hogy vicces statisztikákat lehet így csinálni. Nekem tetszik az ötlet. Ez is egy olyan dolog, ami miatt már majdnem felmennék az esetlegesnél gyakrabban az iWiW-re.
2006.12.26. 19:49. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

első.

amugy meg egy ujabb teljesen fölösleges hülyeség az iwiwen. inkább kicsitt gyorsabbá tehették volna a rendszert. vagy a meghivók kiküldése lehetne kissé stabilabb (ma délelőtt pl két meghivóm ment el délre, mert a cimzettek nem kapták meg...)
Ezt a hangulat dolgot a Tetova Teve Clubon lattam eloszor, vagy het eve. Nem hiszem, hogy van barmi ertelme, bar az is igaz, hogy elfer, ha nehany embernek tetszik, legyen.
Neked legalább volt kettő :P
sanya: gyorsabba tettek. Vegre az ismerosok listajan a lapozast ajax- szal oldottak meg.
az iwiw új funkciói miatt, melyek még lassabbá teszik a keresést és az egész rendszert, lehet tippelni, hogy milyen a hangulat...
Nekem ez a hangulatmérés elég erősen hasonlít a blogol.hu "Hogy vagyunk?" Menüjére...
Most miért baj az, ha hasonlít egy másik szolgáltatáshoz? Szerintem nem állították, hogy ők találták fel a spanyolviaszt...

Mellesleg szerintem hülyeség ez a hangulatmérő.

Csinálnának már valamit a levelező felülettel, mert attól idegrohamot kapok...
Hát ez tényleg egy újabb hülyeség. Ha már valamit fejlesztenek, akkor legalább valami hasznos funkciót rakjanak bele!
Ráadásul az ünnepek alatt olyan lassú volt, hogy az csak na, és inkább ráhagytam az egészet!
Lagalább a myvip gyors volt, és ott el tudtam intézni, amit akartam.
valóban annyira nem újdonság ez a hangulatméricske, hogy az sem világos, miért nem alapfunkció volt ez a kezdetektől. na nem mintha annyira szükséges lenne, de mégiscsak egy "közösségi" effekt.
emberek. ez egy egyszerű fejlesztés, ami az iwiwesek jelents résznek tetszeni fog. amúgy meg a statisztikájával is el lehet viccelődni. nem hiszem hogy ennél több volt itt a cél.
Most őszintén, miért jártok az iwiw-re? Körleveleket törölni? :)Hm...amúgy meg miért lenne vki boldog, mert iwiw-re felnéz vagy mi köze a boldogság mint fogalomnak vagy egyáltalán a hangulatnak ehhez? Nem tök mindegy, h valaki unatkozik, rosszkedvű vagy épp szokásos hétköznapi hangulatban van? Ugye nem arról van szó, h az iwiw boldoggá tesz?:)
persze. ezért írtam, hogy "Ez is egy olyan dolog, ami miatt már majdnem felmennék az esetlegesnél gyakrabban az iWiW-re." vagyis gyakorlatilag továbbra is használhatatlan persze. kivéve ha néha eszedbe jut, hogy ismered-e az ikszipszilont. akkor felmész, megnézed, oszt annyi.
azt azért ne felejtsük el kimondani, így a nagy új funkció éltetés közepette, hogy napról napra instabilabb az iwiw. most, hogy áttértek ajaxra, egyre többször jön hibaüzenet lapozáskor, állandóan gond van a képszerverrel, most pl. a keresés sem megy.

nemhogy fejlesztés nem történik, egy szemétdomb kezd kialakulni. hasonló érzésem volt anno, amikor megjelent egy nyitott torrent oldal.

sajnálom azokat, akik mindezek mellett még az egész oldalon villódzó reklámokat is nézegetik...