Sorozatnézés, videómegosztókon

Bár nem propagálják a nagy videómegosztók, szép számmal kerülnek fel hozzájuk a tévésorozatok epizódjaiból. Az inblinks olyan szájt, mely össze is szervezi ezeket a feltöltött epizódokat. A sorozatfüggők örülhetnek, hogy íme egy újabb (kevésbé jó minőségű, viszont egyszerűbb) módja a sorozatnézésnek, a tévécsatornák meg küldhetik a zsíros csekkekett a videómegosztóknak.

Az inblinks persze nem találta fel a spanyolviaszt. A TeeVee és a TVlinks is ugyanebben utazik. Amúgy ez a modell (rejtélyes felhasználó feltölti az epizódot a videmegosztóba, majd a link kikerül ezekre a szájtokra) működőképesnek tűnik. Egyfajta nyilvános macska-egér játék a szabad felhasználás hívei és a tévécsatornák között.
Címkék: videómegosztók copyright
2007.01.01. 22:52. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fölösleges. A legtöbb sorozat epizódjait le lehet tölteni valamelyik torrent oldalról, normális minőségben.
vannak élethelyzetek, amikor a torrentezés lassú, körülményes, és az ember csak meg akar nézni egy south park epizódot, de azonnal...

négerbirka 2007.01.02. 08:40:32

szerintem meg ez kifejezetten veszélyes. eddig kellett egy torrentkereeső, be kellett izzítani a klienst, letölteni a cuccot, és elindítani egy lejátszóval. ezzel viszont 3 kattintásnyi közelségbe került minden sorozat. akár a south park is. akár munkaidőben is. roppant veszélyes...
Van amikor muszáj ezeket az oldalakat használni, és ez az egyetlen megoldás.
Például ha valakinek olyan jófej szolgátatója van, mint nekem, h nem engedi torrentezni, "mert az csak illegális lehet".
Melyik ez a jófej szolgáltató?
Novi, hogyhogy nem enged torrentezni, szurni nem igazan tudja, átdobod az egészet egy másik portra, aztan készen is van (esetleg tolsz hozza egy encryption-t utorrentben, Azuban, vagy BitComet-ben, aztán ember legyen a talpán aki megszűr)

Szoval igazabol nem ertem a problémádat.
Egyidejű fel és letöltésre már ugranak.
Pr-Telekom (Miskolc, Jászberény, Kecskemét stb)
Nekem például nem jön be a torrentezés, de időnként jól esik lazitani egy Seinfeld-résszel az inblinks-en, pl. ebéd után, ugyanolyan egyszerűen, mintha a youtube-on néznék valamit.

négerbirka 2007.01.03. 23:54:35

elhárult a veszély. a south parkból kb az összes részt törölték.
hát azért egy-két rész még működőképes.
holnap feltöltik újra. lol.

www.inblinks.com/content/view/6/12/
teevee.gamefurnace.com/series/5/sname/South+Park
www.tv-links.co.uk/South%20Park_links.html