Hogyan legyünk sikeresek 2007-ben?

Először és mindenek előtt az egyszerűségre törekedjünk. A featúrákra és ne a termékekre koncentráljunk. Legyünk képesek értéket adni a felhasználók életéhez. A felhasználókért készítsük, amit készítünk, ne magunkért. Sőt, figyeljünk a közösség igényeire, és próbáljunk ezekhez igazodni is. Ne féljünk eszközöket adni a felhasználók kezébe.
Címkék: filozomatika
2007.01.20. 17:15. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vannak erdekes emberkek a listaban es erdekes egy ilyen listaban latni az oreg rokakat es a fiatal tehetsegeket (bar a skype alapitoit hianyoltam)
"A felhasználókért készítsük, amit készítünk, ne magunkért."
Ezt már egy jó ideje illene alkalmazni...
és az index hogyan lesz sikeres 2007-ben? az origo szépen megújult - ráfért - és az index? már hányingerem van ettől a desingtől, nem mintha valamikor tetszett volna.

éppen itt az ideje!

tr/index/olvasó 2007.01.21. 11:26:41

ja, meg a Transindexre is ráférne már egy új ruha...
Szerintem lesz is nekik új dizájnjuk, csak idő kérdése. Lassan az összes híroldal megújult. Mostmár ők sem maradhatnak le.
Hát, ha az Origo új kinézetével hasonlítgatunk, akkor inkább maradjon az Index úgy ahogy volt. :) Egyébként szerintem annyira nem gáz a főoldal sem, csak ne scrollozz lejjebb. :P