Oprendszerek háborúja, inside

Mindenekelőtt hírt szeretnék adni arról, hogy a Webisztán és holdudvara menthetetlenül két pártra szakadt. Megjelentek a fehér és fekete MacBookok, s ezzel együtt sok OSX nevű szörnyeteg.

A másik oldalról pedig heves Vista-installálás folyik már egy ideje. Sztahanov például odáig merészkedett, hogy blogban mondja el viszontagságos tapasztalatait. Amíg a maces kollégák és barátok napi szinten dícsérik, ápolgatják, polírozzák ékszerüket, addig mi, többiek a fekete winnel próbálunk meg ellentámadni. Amíg nem késő.

Zajlik egy böngészőháború is. De ez már túl intim téma lenne. Nem szívesen ugrasztanánk egymásnak magunkat. Szintén megfeledkeztem az Ubuntu alatt élő törpe minoritásról, akik egyelőre inkább csak megpróbálják elhitetni magukkal, hogy nekik így is csúszik az élet.

A Vista-pártiak egyébként mélyen gondolkodnak egy jobb notebook vásárlásán. Clevo, Lenovo, esetleg Dell? Bikaerős, strapabíró gépekkel álmodunk, amiken mint a vaj, úgy csúszik a Vista Ultimate Aerója.
Címkék: microsoft apple vista lol
2007.02.04. 19:22. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egyáltalán nem viszontagságos, sokkal rosszabbra számítottam :-)
lol. kíváncsi leszek, mennyi driverbe sikerült életet lehelni holnapra.
Minden driver megy, máshol vannak bajok. Egyelőre.
Nem találsz hozzá valid xp skint?
kösz az áthúzást, lol
Már mondtam korábban: Ubuntu + Beryl kombó lezúzza ezt a Vista-izét. :)

Amúgy nekem is inkább Mac lesz a következő vételem, mintsem átlag notebook... OSX is van annyira jó, mint a Linux, ergo, az is jobb, mint a Windows. :P
az áthúzás itt inkább "suttogás". hint. vatevör :D
ja, és ismerkedjünk meg a témában készült egyik kiváló írással:
www.guardian.co.uk/commentisfree/story/0,,2006031,00.html
osx rulez :-)))
kezdem a család után a cégnél is cserélgetni ...