Ajánló a web2.2 symposiumra

Elkészült a program, mint arról nyilván már mindenki értesült. Idén jó lett volna egy kicsit tovább lépni, jobban felvenni a fonalat a friss fejleményekkel. De úgy tűnik, érdemes a tavalyi témákat újra elővenni, újranézni. Nyilván lesznek jó, érdekes és izgalmas előadások. Tavaly is voltak, pedig nem sokan reménykedtek benne.

A Podisztán első két adásának vendégei is jelen lesznek. Az első adás vendégeit külön is szeretném megemlíteni: Fekete Ferenc (dolgomvan.hu), Németh Ádám (Jo-hely.hu), Szántó Gábor (Stubes.net). Külön kiemelném még Jóföldi Endrét, aki a PolyMetát képviseli majd a konferencián. Diszklémer vége.

Ajánlatunk a programból:
  • Light tech, technológiai újítások és korlátok – Neltz Tamás (Index/Inda.hu)
  • Női blogok – énblogok – Imecs Orsi (Tejbenvajban, Velvet), Kosztolányi Éva (Kéktündér) és még páran...
  • Botrányok, sikerek, médiahack, amik blogokból indultak ki és közéleti témává vált - Bede Márton (Subba, Norbi heréje), Dezső András (urbanlegends.hu, gyógyító web gömb), Rádi Gábor (Jackyll) (Homár - Tesco story).
  • Multinacionális nagyvállalatok és az innováció a magyar tartalomiparban - Schönléber Zoltán (RTL Klub), Simó György (T-Online), Vityi Péter (Microsoft Magyarország)
2007.02.19. 08:38. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Muszáj volt meghívni a kommersz gagyi multikat?
Élükön a mikrofos ge**vel?
a tesco sztori tudtommal a blogteren indult el... még a könyv (titkos) szerzőjét is sikerült megismernünk utólag, aki ezt szintén megerősítette
eldobom az agyam ettol a prosperotol

ide figyelj hapsikám, senki nem mondta, hogy nem a kis blogter kft altal mukodtetettet blogszolgaltatason jelent meg a teszko sztori

apropo azt tudjatok-e, hogy arany janos csak Andras es tarsa tollal irt? mert ez legalabb olyan jelentos dolog am, mint a blogter ebben a kerdesben