Kávéhoz: party helyett

command:state_videoz
Kezdjük a nap legfontosabb bejelentésével, miszerint a Google megállapodott a BBC-vel, vagyis a brit közszolgáltati csatornabirodalom egyes műsorai ezentúl YouTube-csatornákban is követhetők lesznek. Érdekes egyébként, hogy eddig is hemzsegett a YouTube a bbc-s videóktól. Vagyis eddig sem vetették le olyan hevesen az anyagaikat, mint a nagy kereskedelmi csatornák. Na de mennyivel jobb így, békességben.

command:we_the_adz
Amíg ezek történnek, mi a Zooppát nézegettük. A dizájn fasza. És a közösségi hirdetés is, mint ötlet.

command:fightz
A Web2.2 Symposium utózöngéi közül kettőt kell mindenképpen megemlítenünk. Az egyik a Tóta W. kolléga és Pollner egymásnak feszülése. A folytatásos műbalhé itt és itt követhető. (Egyébként én már az ominózus panelbeszélgetésen is úgy érteztem, hogy Pollner egyetlen célja, hogy feltegye egy éve érlelődő kínzó kérdéseit W-nek és Weyernek. Ja, szóval az egész ilyen személyes csörteváltásnak hatott. Most meg ez a ki-a-blogger? szenvedés, LOL.) Szóval ez legalább annyira vicces mint a Techcrunch vs. Wired vs. Digg műbalhé.

command:reflectionz
A másik pedig, hogy Doranskyval értékeltük a konferenciát. Pontosabban beszélgettünk róla a Telekom székház előtt. Erről van egy videó, amit Doransky majd valamikor ma este ki is lő a blogjára. Ja, egyébként elég jó videókat csinált a két nap alatt. Például kiderült számomra, hogy Erdélyi Zsolt egyáltalán nem értelmes.

command:bugfixerz
Aztán még. Tegnap véget ért az egésznapos bugfesztivál a Blog.hu főhadiszálláson. Itt olvashatók a részletek.

command:24/7
Akik ma nem mennek ma mulatni, azoknak íme egy kis AJAX erőfitogtatás, keresztrejtvény vonalon. Ezen a hét végén is Webisztán hétvége van. Úgyhogy postcunamira lehet számítani. Addig is big up.
2007.03.02. 17:08. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Abszolút egyetértek. A Tóta-Pollner bohóckodás nevetséges műbalhé.
Csoda történt, HH belinkelt! Már csak ezért is volt érdemes egy éve keszülnöm Weyer és Tóta letámadására. (
(Az igazság persze az, hogy nehéz egy olyan kerekasztalt vezetni valamiről, amiben hisz az ember, ahol a részvevők többsége vagy (finoman szólva) tájékozatlan, vagy ellenérdekelt.
Abban viszont tökéletesen igazad van (valamelyik szomszédos bejegyzésedben),hogy nem kötelező az ilyesmit elvállalni.
kedves pollner. érthető okokból csak akkor linkellek, ha valamelyik postod a téma itt a webisztánon.
Ja, Superman nincs képben. Mint volt, pl. 10 évvel ezelőtt.
HH: Nyilván:-))
Eredetileg Weyer, Gerényi Gábor és Sós B. Péter lett volna a beszélgetés résztvevője. Weyerrel az előző Web2 izén már minden megvitathatót megvitattunk, nagyon már nem volt mit letámadnom rajta. Tóta tevékenyégéről bármikor írhattam volna a Médiablogon de nem volt miért. Egyébként az utolsó pillanatban került be Gerényi helyére.
A többi stimmel:-)