Mire jó egy grafikon? [update1]

Animált grafikonok, szemléletes, többváltozós ábrák, egyszerű kezelőfelület, szép megjelenítés. A Gapminder Trendalyzer nevű szoftverével mi mindent tudna kezdeni mondjuk egy Google. Ja, épp az előbb jelentették be, hogy megvették. (Ja, aki odafigyelt tavaly erre is...)

[update1] Ja, és megvették az Adscape-et is. A Google elugrott bevásárolni, lol.
Címkék: google
2007.03.16. 21:33. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Megy ez is a Docs-ba? A Google nagyon belejött a felvásárlásba. Csak ez nehogy a fejlesztések rovására menjen. Ha csak mindent bekebeleznek, akkor hol maradnak azok az újat alkotó alkalmazások, amiket megszoktunk, és már-már el is várunk a Google-től?!
Lassan én már nem új dolgokat várnék a Google-től, hanem az eddigiek masszív integrálását. Olyanokat mint pl az hogy a doc attachmentet egy kattintással meg tudom nyitni a Google Docs-ban, felismeri a dátumokat, címeket és átdob a Calendarba, Mapsbe, hasonlók.