Elindult az Indafon

Publikus beta jelenleg az Indafon, és egyelőre csak IE alól működik, vagy persze Firefox IE Tabbal. Az Indafon egy webes telefon (voip) és IM (instant üzenetküldő) egyben. Gépről gépre ingyen lehet nyomni. Kifelé - tehát mobilra meg vezetékesre - meg pénzért. Mivel az egész webes felületen van, ezért bárhonnan, ahol van netkapcsolat, lehet telefonálni meg csetelni vele.

Az indapassos júzereknek nincs más dolguk, mint belépni és a fejlécben rákattintani az Indafon feliratra. Szóval aki Blog.hu-t vagy VIPmailt használ, annak egyszerű a dolga, a többieknek pedig regelniük kell. Na, én is jobban beleásom magam, végtére is publikus betateszt, úgyhogy most kell kiszórni a hibákat, bugokat.
Címkék: voip instant messenger inda indafon
2007.03.21. 17:58. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem rossz, de azért vezetékesre lehetett volna ingyenes. :) Legalább Operával is rendesen müxik (az activeX-et leszámítva, amit írtál is).
ez lesz a freemail 2.0 nagy dobasa is. de az inda lelotte a poent es szerintem itthon az nyer aki hamarabb indit. bar sokkal több freemail user van mint vipmail meg bloghu összesen azaz akinek vn indapass logina.

Bodó Péter 2007.03.21. 21:16:10

Mitő jobb mint a Skype?
Miért nem lehet megnézni mi ez mielött regisztrál az ember (mint a Skype-on)?
Lehet-e vele skype-usert hívni?

Ócsó?
Attól lehetne esetleg jobb, ha olcsóbb az itthoni számok hívása vele, mint Skype-pal... majd valaki dobjon egy összehasonlító ártáblázatot :)
nemértem miért vóna ez jó bármire. Van msn, van skype, van gtalk. Ezekkel mind lehet beszélni. Igen, tényleg telepíteni kell, de otthon tökmindegy (a gtalk kőgyors), netkávézóban meg megnézem hogy futnak az activeXek.

A skype is megy, ez is biztos menni fog. Csak legyen elég occsó.
..."persze Firefox IE Tabbal"... magyaran vindoz kell hozza :-/
Rögtön gyanús volt a bal oldali "Az IndaFont Firefoxon ezzel a kiegészítővel tudod használni" cimke, majd amint az egeret a link fölé vittem, nem tudtam eldönteni sírjak, vagy nevessek. Hiába használok Firefoxot, az IEView extension semmit sem ér..... linuxon!

Tudom hogy web2.0 alatt már nagyon gáz kiírni, hogy az oldal használata Internet Explorer 6.0-át igényel, de ez a megoldás szerintem semmit változtat a megítélésen.
addig nem ér semmit amíg csak vindózon/IE-n lehet használni...
kár is reklámozni
az otlet jo, browserbol, kliens nelkul telefon - de mit sem er ha windows+ie kell hozza.

egy maces
itt az a célközönség aki ie-t használ? komoly. FFen akinek nincs kiegészítő telepítve annak ezután sem lesz.
mekkora égés ilyet kiírni 2007ben (már 2 éve is az volt), hogy egyelőre csak IE...