Shutdown Day - megvolt?

Szándékosan nem szóltunk. Kíváncsiak voltunk, kinek jut eszbe. Hát nem mondhatni, hogy beszakadt a net a Shutdown Dayen. Ami ugye szombaton volt. Amit mellesleg én a magam részéről végigneteztem. De ez mellékszál. A kérdés egyre égetőbb/viccesebb: how to go offline?
Címkék: bulvár
2007.03.25. 01:37. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Neken délután négykor egy postot olvasva jutott eszembe. :-) Egyébként meg szerintem semmi értelme nem volt.
Megvolt. Kinyomtattam a listámat vitalist-en (www.vitalist.com), és megcsináltam azt a két dolgot a 34-ből amit lehet számítógép nélkül is. Aztán olvastam könyvet, várostnéztem, levelet írtam, kitakarítottam, futottam.
Egy napig úgy éltem, mint 95-ben (csak Duke Nukem 3D nélkül) Időutazás. Kéne ilyen napot tartani, hogy pl nem használunk mikrót, vagy karórát.
Szerintem minden hónapban tartok egy ilyet, baromira élveztem!
totál elfelejtettem.
De egyébként is az i cannot-ra nyomtam :)
Én is elfelejtettem. Ma reggel jutott eszembe, pedig tegnap szokatlanul gyors volt a net. :D
megvolt. elmentünk wellnesselni. De a mobilos opera beficcent.
megvolt. elszaródott a router. net nélkül meg mit ér a vas...
Ajvé. Én tényleg elfelejtettem, pedig frankón be akartam tartani... DE A SZOLGÁLTATÓ MEGTRIPLÁZTA A SÁVSZÉLEMET, MOST MICSINÁLJAK? MAGAMAT MÉGSEM KÖPHETEM SZEMBE!!!

És ráadásul egész nap egyedül voltam itthon. És ráadásul Linuxot telepítettem. Repository nélkül meg olyan lehet Linuxot telepíteni, mint szálkás fakéssel szeppukut elkövetni.

Győzött a rettegés a fájdalomtól: Nem sikerült offlájn lennem.