Az új Hotmail Live vírusvideók

Végre megpróbálja a közösségi weben is kicsit kúlabbá tenni magát a Microsoft. A tárgy: a megújult Hotmail, a vírus helye: a videómegosztó szájtok.

Még egy erősebb szójátékra is futotta. Hot male - better looking than ever...

Címkék: marketing bulvár videó live.com hotmail
2007.05.09. 09:39. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HH,

valamelyik lentebbi postban egy félmondatban említetted, hogy van blogger-béta. Erről nem lehetne bővebben? Illetve valami részletesebb? Link, stb.? Köszi.
(off: k|M, bocs, a beta már az alap a Bloggernél. Ha belépsz Google Accounttal, már a wysiwyg-felületen szerkesztheted a blogfelületet.)
Szerintem jók ezek a videók, és elég jól szét is terjedtek a weben. Nyilván sokan nem fogják böngészgetni a fícsörlistát, hanem ilyen videókból tudják meg, h mi változott a Hotmailben. Vagy hogy van változás egyáltalán...
(Off: Kössz, HH.:)
Szerintem az elso ketto egesz jo ;-)
Nem késett ez el egy kicsit? A Hotmail hónapok óta ilyen...És sajnos nem lett gyorsabb. Katasztrófa.
én magától a hotmail-től kaptam egy e-mail-t hogy hűha de szuper lett, upgradeltem volna ha tudtam volna, de azt írta ki hogy az án környezetmben (Mo.) még nem elérhető ez a szolgáltatás (vagy lehet még két oka, vagy nem múltam el 13 éves (42 éves vagyok), vagy szülői korlátozás van a gépen...)
Kisshé bhugos az a dheg-and-dhop mhég.