Kávéhoz: iWiW-összefoglaló, élet a Google után, a ti feedolvasótok

Egyből két elmaradásunk is van ezen a hétvégén. Az egyik, hogy ígértünk egy összefoglalót az iWiW-sztoriból. Ugye az elmúlt héten folytatásokban hallgathattátok a beszélgetést itt a Webisztánon, és hét végére a HVG-ben is megjelent egy cikk. (Arról már nem is szólva, hogy...) Szóval indokolt, hogy immár írott formában is összefoglaljuk a történéseket.

Korábban, a Shutdown Day kapcsán már írtunk arról, hogy nem is olyan egyszerű offline menni: kikapcsolni a gépet, a mobilt is csak telefonálásra használni, satöbbi. Nos, nem ennyire radikálisan, de azért mindenképpen érdekes lenne kipróbálni, hogy vajon milyen lenne az életünk a Google nélkül? James Thomas tett egy próbát.

Már folyamatban van az összegzése az általatok bekommentelt, illetve mailben elküldött feedolvasó-értékeléseknek. Ebből lesz majd egy összefoglaló írás.

És végezetül néhány link, amit becsilagoztunk a Google Readerben, de még elolvasni sem nagyon volt időnk: Polish, German police bust subtitle archive, How To Add Music To Your Ipod Without Itunes, Google to target ISPs with Google Apps package, The psychology of banner ads, Google Earth taking steps to improve 3-D mapping, MyMiniLife: Your Embeddable Virtual World.

Mindig friss linkjeink: del.icio.us/hirbehozo/tech
Címkék: kávéhoz
2007.05.20. 15:28. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.