Menekülés szabadlábon, leblogolva

Egy amerikai férfi Dillan Kramer álnéven indított blogot, s azt állítja, hogy fiával a rendőrség elől menekülnek. Az FBI körözési listájára azért került fel, mert a férfit háziorvosa meggyilkolásával vádolják.
Here are some facts I’ve been able to obtain… 1. The person that I’m being hunted for killing is our life long, family doctor. 2. Supposedly my fingerprints have been found all over his office and I was spotted leaving there a half hour before he was found. 3. He was found strangled to death. 4. Police have announced no motive. 5. Nobody knows where my wife is. (idézet a blogból)
A blog persze túlságosan összeszedett és jól megírt ahhoz, hogy igaz legyen. Meg amúgy is, azt azért senki nem gondolja komolyan, hogy az FBI ne tudná utolérni a blog nyomán a fickót. Mindenesetre érdekes ez az életszagú krimi-vonal. Több ilyet.
Címkék: bulvár bloggerek
2007.05.27. 07:54. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hehe, jó cucc, valami profi írhatja :)
Valami filmnek a gerillapromója lesz ez. Vagy szgépes játéknak.

joshua (törölt) 2007.05.29. 11:39:15

Hát nekik az smsblog.hu-ra lenne szükségük, mert akkor bármikor bárhonnan lőhetnének egy posztot a blogjukra.
A freeblog is fogad bejegyzést SMS-ben mobiltelefonról, meg nyilván sok más szolgáltató is.
joshua... Szerintem meg egy Coca-Colára, illetve egy Mc Donaldszos hamburgerre lenne szükségük. Utána pedig Saridont vennének be ha fájna a fejük, illetve a TestŐr Kft. vigyázna rájuk a Roland divatházos egyenruhájukban.

joshua (törölt) 2007.05.29. 15:10:31

Tóbiás, Te okostóni! Ha nincs pízed hogy másként indulnál el? Marad a gerillamarkenitg. Nem lehet mindenki mögött egy médiabirodalom.
A popflyrol semmi megemlekezes?? :)
joshua: gerillamarketing az nem az, hogy egy közepesen releváns poszthoz beszúrod, hogy márpedig.
ha pedig 'okostónizol', szerintem méginkább tartózkodnak majd az itteni júzerek, hogy megnézzék az oldalad. én pl. nem tettem meg, és nem is fogom.