Pénzügyi gépezet

Amitől az egyszeri netező a legjobban fél, az nem a spamáradat, nem is a botneteket építő vírusok és nem is az, hogy Sudár néni kezei közé kerül az a kép, amin frissen beszerzett ezüstmetál Suzukija előtt pózol. Attól fél a legjobban, hogy egyszerre gonosz és okos emberek meglopják, letrükközik a pénzt a számlájáról, és viszlát horvát tengerpart, viszlát HDTV, viszlát PS3.

Ezzel szemben a rutinos netező - akinek már nincs mit vesztenie, hiszen úgyis rég felfedte minden titkát a Google Microsoft Sátán világ előtt - pénzügyi social network-ökben pörög: az egyikben könnyedén bemondja, hogy hol mit és mennyiért vásárolt, olvas és ad tanácsokat, költ okosabban, takarékoskodik mások tanácsai szerint, a másikban meg éppen kölcsönöket kér, csoportokba szerveződik, vagy kölcsönkérelmekre licitál és szerez decens kamatot másoktól. Fantasztikus.
Címkék: vásárlás üzlet social network kommuniti reader takeower week prosper wesabe
2007.08.13. 15:48. írta: joco

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jó lenne ez a mikrohiteles cuccos, de sajnos azóta is csak amcsi állampolgárokra műxik.
Igen, csak az USA és ott is csak bizonyos feltételek mellett. Mindenesetre érdekes elkepzelés kihagyni a bankokat a hitelezés folyamatából.
"érdekes elkepzelés kihagyni a bankokat a hitelezés folyamatából"

Ez az elképzelés igen régóta létezik, sőt működik is...
jol mukodik, es is adtam mar par embernek kolcson ezen az oldalon.
hitelt kapni azert nem annyira egyszeru, vagy egyszeru, de akkor meg tul magas a kamat, ezert egyelore csak hitelezek itt.
freefall: te akkor igaz amerikai vagy? vagy legalabbis van amerikai ssid-d?