Twitter-híradó: MTV-s sztárok és emberkereső

Sokan nem értik, hol az üzleti modell a Twitterben, hiszen még hirdetések sincsenek a szolgáltatásban. A legutóbbi hírlevélben arról olvastam, hogy megállapodtak az MTV zenecsatornával, úgyhogy a jövő hónapban esedékes Video Music Awardsnak saját twitteroldala van.

A hintek szerint pedig sztárok is nyitnak majd twitteroldalt ebből az alkalomból. Az MTV azt használja ki, ami miatt a Twitter népszerű lett: a műsorban valószínűleg valami kivetítőn lehet majd olvasni a sztárok twitjeit.

Mindne látszat ellenére fejlesztik is a szájtot. A legutóbbi, hiánypótló fícsör például a kereső, melynek segítségével végre valahára könnyedén kereshetünk emberekre a szolgáltatásban. Nem kell a Google keresőjére, esetleg mashupokra támaszkodnunk. (A keresőmező twitteroldalunkon, az avatarfelhő fölött található.)

Ha már itt tartunk. Két baráti blogunk szerzője is nyitott Twitteroldalt az elmúlt napokban. Az egyik a Belsőség, a másik pedig a Cellanapló. És most következzék az időjárás-jelentés.
Címkék: twitter
2007.08.22. 09:29. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.