Vegyen megint blogszolgáltatást magának a weben

Közel egy éve a blogol.hu-t árulta tulajdonosa a Vaterán, most pedig - mint egyik olvasónk jelezte - a vállalkozó kedvűek smsblog-szolgáltatásra tehetik rá a mancsukat, potom 350 ezer forintért. Nem ismerem a fejlesztőket, így azt sem tudom, hogy a készítőként feltüntetett MobilMediaStudio miért gondolja azt, hogy a Vaterán sikerül értékesíteni a a blogmotort. Egy biztos, ilyen cms-eket nem annyira bonyolult előállítani, mint amilyen nehéz sikerre vinni az általuk hajtott szolgáltatást. Vegyen magának lehetőséget arra, hogy valami értelmesen találjon ki a mobilblogolás területén! Sok szerencsét.
Címkék: blogmotor blogszolg aukció
2007.09.27. 12:00. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Azért én bedobok egy linket, hogy talán teljesebb legyen a kép:
drupal.hu/node/2407
Ezt az okorseget mag 4-5 eve kitalaltak (nem meglepo), de nem lett belole semmi (nem meglepo). Meg a twitternek is van SMS interface-e, nem? Ha mar valamihez, akkor a twitter fele 'mikroblogolashoz' (kitoroltem a fenekem) jobban illeszkedik az SMS. Nincs ertelme SMSben blogolni. Draga (akkor mar miert nem j2me kliens? ja, mert az barmelyik blog mocival elmenne), maceras (T9be szoritod a kifejezokedet vagy 3 hetig irsz egy postot).

Aminek van ertelme: SMSbol, kepekbol (hivasokbol) 'blogot' (naplot) generalni sajat hasznalatra. Asszem a nokia life blog valami ilyesmit tud. Legalabbis azt mondtak nekunk, amikor bedobtuk otletkent, mert 3x megneztem az oldalt, de vegul nem derult ki a szamomra. Meg persze csak nokia s60-on. Sajnos ez pl. javabol (j2me midp) nem megoldhato, pedig eleg klasz dolog lenne. Gyakorlatilag folyamatosan dokumentaljuk SMSben a sajat eletunket (legalabbis a kapcsolataink tortenetet).
valami ilyesmi a www.pickle.com - telefonból multimédiás blogolás