Box.net: már egymillió regisztráció

A legnépszerűbb Web OS lett az utóbbi hónapokban a Box.net. A hivatalos közleményük szerint novemberre a regisztrációk száma elérte az egymilliót. Ebből az alkalomból küldték be a felhasználók beszámolóikat arról, hogy ők mire használják a webtárhelyet. Abba most ne menjünk bele, hogy alapvetően mire használja szerintem a júzerek többsége a Boxot.

Még a nyáron a Microsoft Office- és Facebook-segédalkalmazásaikkal próbáltak meg emelni egyet a júzerek komfortfokozatán. A szolgáltató most megint valami nagyobb dobásra készül a következő hónapban, de egyelőre titkolóznak:
Coming very soon, a new feature will open your Box to do more with your files than previously possible. We're excited to introduce this powerful feature to change how you work with all of your files.
Címkék: web os
2007.11.08. 16:31. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Abba most ne menjünk bele, hogy alapvetően mire használja szerintem a júzerek többsége a Boxot. "

- 10 mega a file / feltöltési korlát. Így .doc, pdf meg mp3-ak mellet egy filmet kicsit nehézkes lenne 9 megás darabokban feltenni.

Amúgy már régóta használom, kisméretű vagy egymástól távol lévő szerkesztőségeknek remek.
A |workgroups| király fícsör. A leglámább ügyfél is kezelni tudja a boxot, ígyhát innen kapják az anyagot.
Havi $4,99-ért azért nem kapni akkora tárhelyet (5GB), hogy elképesztő mennyiségű warezt lehessen fent tárolni.

box.net !rulz!
A FF3 új verzió helyett újgenerációs, a box.net tárhely helyett már WEB OS. Mi történik itt?