Játsszunk a Facebookkal 6. (tévés, magyarbulis, őszintés)

Olyan mint az iLike, csak sorozatokat lehet beállítani rajta - ajánlgatta az imént Sztahanov egyik kedvenc Facebook-appját, a MyTVShows-t. (Kicsit meg is lepődtem, hogy nem a Guitar Hero Tracker-t reklámozta.) Mi értelme ennek a widgetnek? Sajnos csak sixx követői fogják érteni, hogy miért jó érzése megosztani ismerőseinkkel, hogy éppen milyen tévésorozatokat követünk. Számukra viszont nyilván must-have lesz ez az alkalmazás.

Mai második kiszemelt Facebook-applikációnk egy magyar fejlesztés. A BuliInfó arra vállalkozik, hogy a Facebook magyar közösségét segítse, hogy könnyebben találjanak el a bulikba. Az alkalmazás város szerint listázza az aktuális programajánlókat. Lehet meghívót is küldeni az ismerősöknek adott eseményekről. Lesz elvileg buliértékelés is. Képgalériákat rendelhetünk az adott eseményekhez. Szóval Pesti Péter klassz minialkalmazásba sűrítette - a Day.hu-t megelőzve - az érdekesebb programajánlós közösségi funciókat.

Mai harmadik ajánlatunk a Compare People. Nem kell sokat magyarázni. Ismerőseink és saját magunk kellemetlen helyzetbe hozásához kiváló alkalmazás. Mondjunk véleményt ismerőseinkről: kivel házasodnánk össze szívesebben, kivel randiznánk inkább, kit tartunk kreatívabbnak (s kit kevésbé), ki dolgozik keményebben (s ki a lustább), etc. És aztán fussunk el jó messzire. Hátha nem ér utol a feldühödött social graph-unk.
Címkék: widget magyar facebook
2007.11.27. 13:41. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.