Az iwiwes YouTube-videók hol vannak?

Az iWiW a közösség-funkció bevezetését követően létrehozta az üzenőfal fura klónját, a "Közösségi üzenőfal"-at. Nos, ha jól értem az amúgy meglehetősen kusza interfészt, akkor ennek az alüzenőfalnak az alesete a frappáns "Vélemények, észrevételek" névre keresztelt közösségi oldal. Akárhogy is, ennek az oldalnak a profiljába beágyazott gazdája egy YouTube-videót, amit a YouTube a felhasználási feltételek megsértésére hivatkozva már törölt. Fogalmam sincs, hogy egy "Vélemények, észrevételek" közönségszolgálati oldalhoz milyen kapcsolódó videót lehet találni. (Ha tudjátok, melyik Pat & Stanley-videóról van szó, írjátok meg.) Ugyancsak érdekelne, hogy vajon ti láttatok-e már olyan profiloldalt az iWiW-en, melyhez videó volt kapcsolva.
Címkék: iwiw youtube bulvár videó
2007.12.05. 18:01. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

első,
sztem senki sem :)
amugy nekem mostanába jutubos videot nemembedezbe...
Már több ismerősnél is láttam, és nem geekek voltak.
én sokat láttam, pl nekem is van, bár egy kicsit jobban kellene nyomni ezt a funkciót

egyébként ez a közösségi üzenőfal dolog kicsit olyan kuszán és átgondolatlanul lett megoldva... egy struktúrális átgondolás nagyon ráférne az iwiw-re... nincs meg rá az emberük?!
én inkább annak örülnék, ha a mobilos iwiw felületen is ismét menne az üzenőfal, nem pedig SQL errorokat dobna... *has a firefox plugin idea*
Szerintem mindenkinek az lenne a legjobb, ha bedőlne az egész iwiw, és mindenki keresne egy valóban működő oldalt, pl facebook.
Zaxxon: bar nem vagyok hive a hypeolasnak, de egyet kell, hogy ertsek veled. de en eloszor a myspace-t robbantanam fel.
én egyszer láttam egy vidot valakinél, de mikor láttam hogy nem ő van rajta ki is kapcsoltam

aszittem valami jó kis otthoni klipp, de nem (:
Én is beláttam, s én sem egyet.
Amit en lattam, azok altalaban valami 90es evekbeli banda klippjei voltak.

Szemelyes videot meg soha.
én próbáltam betenni youtubos videót, de nem sikerült. írtam nekik, hogy hö? , de nem válaszoltak. amúgy meg az iwiw rohadjon meg.
Enyemhez van, akkor nem vagyok sikeres ember? :)

Puffi, egyebkent, japan indie zen-e-kar egy szama.

mas.

par hete, talan egy kuldtem kb. 10 linket, amik erdekesek lehetnek, pld youtube-os online videoszerkesztes, es ilyesmiket.
koszt nem, de egy valaszt vartam volna.......