Elkelt a Revision3?

Amíg mindenki a Google új tudásbázisalapú szolgáltatásán mereng, addig a web egy másik szegletében arról lehet olvasni, hogy a CNet felvásárolja a Revisiont:

 

Case in point… CNET is the current powerhouse in video podcasting. Not only do they already have a stable of good shows, but with the addition of Del Conte and the just-announced acquisition of Revision 3 (which includes Patrick Norton from Tekzilla, Kevin Rose & Alex Albrecht from Diggnation, and other shows like The Totally Rad Show), CNET has just become home to the highest caliber podcasters in America.

 

Gyanús ez a hír, lévén se a Revision3, se a CNet nem közölt erről semmit. Mindenesetre fura lenne a Diggnationt a jövőben a CNet poros oldalai közül kibányászni. Ha már CNET... a Rocketboom és a Diggnation mellé felvettem még egy tech videopodcastot. És ez a Mahalo Daily, amit meg az a Veronica Belmont vezet, aki egykoron a CNET üdvöskéje volt.
Címkék: üzlet podcast pletyka videó vlog
2007.12.14. 14:04. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.