NE KLIKKELJ IDE! - a lenyomozhatatlan, gyilkoló weboldal

Most nem az oldalletöltés haláláról, hanem egy kicsit a halálos oldalletöltésekről lesz szó... Az Untraceable című mozi - mint a címe is mutatja - egy lenyomozhatatlan, gyilkoló weboldalról szól. (Az persze finoman szólva is hihetetlen, hogy létezik olyan weboldal, melyet ne lehetne lenyomozni. Na de mindegy. Hollywood fura dolgokat gondol a számítógépekről.) Nézzük, hogyan lesz az internet egy krimi főszereplője...

 

A moziban a gyilkos a killwithme.com oldalra csábítja a netezőket. Naná, hogy létezik a szájt. A film kiváló online marketingjét dícséri, hogy a weboldalra kattintva a netezők is beleélhetik magukat a film alapdilemmájába.

Amúgy a film sztorija kicsit a klasszikus piros gombos flashjátékot juttatja eszembe. Lehet, hogy a forgatókönyvírót is az a fura pszichológiai jelenség fogta meg, hogy a netezők imádnak klikkelni, főként oda, ahova megmondták nekik, hogy nem-sza-bad.
Page impression kills.
Címkék: film bulvár videó kávéhoz
2008.01.04. 14:32. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

én még akkor kattintottam ide, amikor nem volt a bejegyzés címében, hogy NE, a fene... XD

amúgy... érdekes film lehet
/me adds trailer to his blog
az milyen már, hogy a viszta dizájnját használják az ablakok, meg háttérként is viszta háttér módosulat feszül?
volt ilyen hogy fear.com, az még viccesebb volt, kb az volt a lényeg, hogy megnézte a júzer a honlapot és az megölte!!
aszongya "They all died 48 hours after logging on to a site named feardotcom.com" hah..
www.moviesbox.us/horror/feardotcom-2002.html
this movie sux (de azért ha nagyon unatkozom, majd biztos lerántom torrentről)
A Firefoxom popup-blockere gyorsan lelohaszotta az oldal lelkesedését. :D
Valószínűleg pont úgy viszonyul Hollywood a hadsereghez/Irakhoz/rendőrséghez stb. is, mint az internethez. Csak nekünk ez tűnik ki, mert ezt ismerjük.
Kösz a linket a cracked.com cikkéhez, nagyon jó kis összeállítás volt. Ez a film meg... kész. "Feltörte a vezeték nélküli hálózatomat, ezért mindent lát amit beírok a gépbe." WTF?
Ez tényleg veszélyes. Gondoljunk csak bele, ha felmegyek egy IP hider-rel, simán kinyírhatok valakit a Szaúdban. :)
Jó volt a játék :)
Köszi hogy megosztottátok.
Takarjátok le a webkamerátok, mert most is látom a csenevész, pucér testeteket! Az a barna hajú csaj, a kék függönnyel a háttérben viszont már igazán felkapcsolhatná a villanyt, mert nem látok semmit.. szóval ne rosszalkodjatok! Benne vagyok a gépeitekben! Csak le ne nyomozzon egy bőruhás kémnő!
volt ilyen más filmekben is
pl www.tobitnet.com
Amúgy a film tartalma pontatlan, ha érdekel valakit megtalálja...
Imádom az ilyen élvezhetetlen szar filmeket, amik minket céloznak meg, de úgy adják be a hülyeséget, mintha itt mindenki gyökér lenne.
Az a baj, hogy akinek fogalma sincs az egészről, vagy csak lúzerjúzer annak hihető LEHET a film...
Ne felejtsük el, hogy Esmeralda szemműtétjére is dőlt a lé...
Ha leadják 2020-ban az RTL-en senki ne csodálkozzon, ha a nagymamája kidobja a PC-jét, ájpodját, és kitépi a kocsiból a cd-t...
Ezekkel a filmekkel ez a baj!
Inkább csináltak volna ezt:
CSI: Karakószörcsög
Lenyomoztam őket. Az egész Sony Pictures benne van a dologban. Szemét gyilkos multik. sokkper1.extra.hu/upload/publikus/kepek/whois-killwithme.png
Húúú, nagyon nagy film, nekem tetszett maga az alapötlet is, de ahogy kivitelezte a rendező az egyszerűen fenomenális. Aki szeretné innen letöltheti a filmet [URL=filmletoltes.eu/film-letoltes.html]film letöltés[/URL] Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon szuper film!