A Twitter bebukta a MacWorldöt

A mikroblogolást elsősorban olyan eseményekre találták ki, mint amilyen a geekek masszív érdeklődésére számot tartó Apple-bejelenések. Mindenki röviden, max 140 karakterben leírja a helyszínről, vagy a net előtt (a barátainak), hogy milyen új kütyüvel kápráztatta el éppen a gyártó.

A Twitter a tavalyi SXSW-n, vagyis egy, a MacWorldhöz hasonló geek show-n robbant be a köztudatba. A mai MacWorldön viszont behaltak a terhelés alatt. A blogon csak annyit írtak, hogy kicsit lassúak. Viszont az Apple-bejelentést követő twitterezők nem voltak ennyire megértőek.

Épp ideje lenne bírni a terhelést. Ezt már nem lehet lolmacskákkal elvicceskedni...
Címkék: apple macworld twitter
2008.01.15. 21:57. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hmm van már valamilyen bevételi rendszere a Twitternek amiből finanszírozni tudnák a bővítést? (meg érdemes-e évente 1-2 napért bővíteni, ha utána nincsenek kihasználva)
"SXSW-n, vagyis egy, a MacWorldhöz hasonló geek show-n"

Hä? A South by Southwestnek mi köze a geekekhez?
szerintem a twitter is a t-com cége, az lehet a gond (: az iwiw nagytestvére