Híradó: Belmont eltűnt, Campbell ment, Douglas jön

Oké, az elmúlt napok egyik legdermesztőbb történése az volt, hogy Veronica Belmont az Engadgetnek koverolta a CES-t, és elfelejtett szerepelni a Mahalo Daily eddigi talán legjobb adásában. Mi történhetett vele? Nélküle a Mahalo Daily egy unalmas promoműsor lenne. Mint Kevin Rose nélkül a Diggnation. Belegondolni is rémületes.

Ha már geeküdvöskék, a Wallstrip műsorvezetője, Lindsay Campbell bejelentette, elhagyja a vlogot, és a CBS Interactive-nál folytatja. (Fúj.) Ki is kerül a Wallstrip a kedvenc podcastjaim közül.

A harmadik hír - a Laughing Squiden olvastam -,hogy Nick Douglas, a Valleywag bloggere video podcastot indított. A web szerinte legérdekesebb klipjeit fogja összegereblyézni. Vagy valami ilyesmi. A kezdő etűd nem olyan rossz.
Címkék: bulvár bloggerek vlog
2008.01.16. 18:30. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem lehet, hogy VB vendégszereplése az Engadgeten hoz majd némi plusz látogatottságot ezután a Mahalonak is? (ezért hagyták)
hát ezt a VB hírt nem tudom mire vélni. a 60 mp-es keynote óta jelent már meg másik podcast, amiben szintén szerepel (a hangja - ugyanúgy, mint a keynote előtt/után). bulvár foreva.
phanatic: ne csodálkozz, ezt híjják szaknyelven p*nás címnek (:

mindenki bemegy rá, mint ahogy te is meg én is hehe