Bemutatkozás

Mivel az elkövetkező hetekben velünk kell beérnetek, ezért úgy gondoltam, röviden bemutatkoznék.

Tizenkét éve dolgozom egy web fejlesztő cégnél, azóta vezetek magyar, amerikai és német webes projekteket. Nem vagyok újságíró, de sok cikket írtam már, és blogoltam is valaha.

Én elsősorban a következő területekről fogok posztokat írni:

- social networking
- közösségi szolgáltatások
- hazai és külföldi lapszemle
- hírek hazai webes szolgáltatásokról
- magyar startup-ok bemutatása

Mivel az utóbbi két ponthoz információra lenne szükségem, így kérem, értesítsenek azok, akik ilyen cégnél dolgoznak! Ha van valami olyan híred, vagy szolgáltatásod, ami témájában ebbe a blogba illik, légy szíves küldj egy e-mailt akár a központi címre, akár a venmarton kukac gmail pont com-ra!

Remélem mindannyiunk számára hasznos és érdekes lesz ez az időszak.

2008.02.04. 10:16. írta: Vén Márton

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

uff, sok sikert :)
Meg lehet tudni, hogy mi all a szerzo cserek hattereben? Szerintem van par ember, aki szivesen kuldene infokat, de csak akkor, ha ezzel nem egy puccsot/palotaforradalmat/egyeb keverest tamogat.

Mar csak azert is, mert mondjuk jo viszonya volt az embernek HH-val. Es nem akarja meg veletlen se szivatni.

Szoval?
Hehe, amíg áll a propono itt fogok kattogni :)
Ha nem tévedek, olvastalak már régebben másfele és az jó volt. :) Jó és érdekes blogolást errefele is! Ha tévedek, akkor is.
Sok sikert az új időszakhoz, izgatottan várom, mi lesz a folytatás!

Bennem is maradt egy űr HH távozása miatt. Mégcsak el sem köszönt. Ha a részletek nem is tartoznak ránk, legalább valami diplomatikus választ adhatnátok a kérdésre. Mondjuk, hogy üdvözöl bennünket a messzi karneváliából, vagyhogy a kezét már visszavarrták, és most tanul újra gépelni... Bármi. Mert a szerelem fáj.
Tamas:
HH hívott meg minket a blogba szerzőnek, így nyilván nincs ellenére hogy mi itt blogolunk. Továbbra is hozzá kötődik a Webisztán, mi csak vendégszerzők vagyunk. Tehát átmeneti időről van szó, így vállaltuk a dolgot.
HH mindenkit udvozol. Eppen az olvasok miatt gondolta fontosnak, hogy amig o nem tudja irni a blogot, addig is frissuljon. Szoval ertetek van minden. Ennyi tartozik ide. Nem tobb.
admin: Köszi! Ennyi infó bőven elég. Várjuk vissza!
hát sok sikert, én is szívesen olvasom ezt a blogot, de én nem vagyok szerzőfüggő (személyes ismeretség híjján)
"mindannyiunk részére" :)
jajj minek kell túldimenzionálni ezt az egészet? elment mer' dolga akadt, majd jön vissza, addig más - nyilván tehetséges és magas szakértelemmel rendelkező - szerzők írnak ide. nem tökmindegy?

tisztára úgy kezelitek, mint egy szappaonperát... "el sem búcsúztál tőlem, Rodrigez (hüpp)"

ÚRIST'N!
üdv.
azt a hibát ne kövessétek el, mint hírbehozó, h angol szöveget másolgattok be, és ezt újságírásnak hívjátok. és sok sikert.
üdv a feldélzeten, jó hogy van valami élet errefele.
Szia Marci! hogy megy sorod? gábriel (régesrégről)