Bill Gates törölte profilját a Facebookon

Túl sokan akartak a barátai lenni. A hírek szerint naponta nyolcezren jelölték ismerősnek a Microsoft alapítóját, ő pedig nem tudott ezzel mit kezdeni, így törölte profilját. Pedig állítólag szívesen látogatott el a népszerű oldalra, egy kollégája szerint napi harminc percet töltött azzal, hogy csetelt barátaival a közösségi szájton.
Címkék: bulvár facebook
2008.02.11. 12:12. írta: WoodenS

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyilván nem vagyunk még elég "érettek" az ilyen nagyközösséges dolgokhoz :|
Vagy csak megrontották a többséget a bulvárlapok :/
hehe, ez aranyos hír :)
De az iwiwen még fenn van :-) hehe
tényleg? :O
akkor rohanok bejelölni :) :P
> Nyilván nem vagyunk még elég "érettek" az ilyen
> nagyközösséges dolgokhoz :|

Vagy azok nem eleg erettek a sok felhasznalohoz. (Lasd pl. a kreativ felhasznalokat, akik a wiwen jelolgetessel spammelnek.) Ilyen esetekre nyilvan fel lehetne keszulni. Pl. ha szerencsetlen juzernek hagynak beallitani, hogy ot ne lehessen jelolni, csak o jelolhessen. Pl. vehetnenek kulonbozo szinteket, es mindenki csak a nala nem magasabban levoket jelolhetne. (Ezzel megoldodna, hogy Steve Jobs es Bill Gates valahogy ossze tudja kattintani egymast ;) )

Ez nyilvan a hires/tehetos emberek szamara lenne erdekes, akik ezert talan fizetnenek is, de ha nem, akkor is presztizsben sokat hozhatnak egy ilyen site-nak. Igy meg sokat visznek.
biztos ott is van helyette másik 27 ezer kamu bilgéc mint itthon
Latszik, hogy o BG. En meg nem. HOGY TUDOM KITOROLNI MAGAM? Koszi