Rózsaszín Google

Meglepődtünk volna, ha a Google nem készül új logóval Valentin napra. De készült. Sőt, annyira belejöttek a srácok, hogy még a GoogleDocs-ot is tejesen átdizájnolták. Az egész rózsszínű lett, a csillagok helyén pedig szivecskék vannak. Így még a legmunkamániásabbaknak is eszébe jut kedvesük.
Címkék: google bulvár
2008.02.14. 12:17. írta: WoodenS

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hát nagyon cuki... azt hiszem a guglit nagy ívben kerülni fogom ma...
nagyon szerelmesek a gugli programozói......
Nekem iGoogle ugyan olyan mind volt... bár nekem a rózsaszín nem jon be... magyarán:

Rószaszín? Mennyé' má'
A google logo aranyos, de ez a rózsaszín gDocs naggyon gáz :)
Basszus, nagyon durva...
Ma tutira nem használom, mert a kollégák úgysem hinnék el, h nem én állítottam be a GAY SKIN-t...
na ez teljesen felesleges
elég gáz, legalább pirosat tettek volna, nem ezt a barbirózsaszínt
Hadd mondjam el, hogy amit a gugli csinált igenis kedves és izléses!
Ez nem azt jelenti, hogy a rózsaszín az követendő, vagy épp mindenkinek ezt kell csinálnia valentin nap, de nekik már benne van az image-ükben.
A lényeg pedig, hogy _beszéljenek_ róla csodálkozzanak rajta, vagy épp fikázzák ahogyan ti is.
Grat
no de ezt hívják hypnak. marketing műszaki tartalom nélkül.

ha mondjuk valentin napra csinálnak egy olyan feature-t, h tudsz egy sms-t küldeni a kedvesednek gdocsn keresztül, és kitalálnak valamit amivel ráveheted a csajod, h használjon ő is google-t, akkor nyilván nem ez a reakció.

vagy fordítva, minden csaj küldhet a pasijának egy sms-t, és megpróbálnak rávenni, h használjak gdocs-ot, úgy, h bevezetnek néhány újítást. akkor erre sokan oda fognak figyelni, és megmarad a fejekben.

ezért erre a különös napra befestik a környezetet rózsaszínre és átrajzolják a betűket. és ennek van valami jelentése, vagy jelentősége. akkor ez így rendben lenne. esetleg holnapután is elmékszem erre.

és még egy év múlva is írhatnak arról a bloggerek, h mi volt tavaly ilyenkor. ehhez képest az új valentin nap többet, vagy kevesebbet hozott, vagy nem hozott semmit, de azért nem mert már jön valami új mulatság, és arra készül mountain view.

a lényeg, h a marketing mögött van műszaki tartalom. persze nem árt, ha pénz is van.

ami most folyik ez egy ostoba bulvár marketing, amiről tudjuk, h működni szokott. egy ideig. idehaza is tudjuk sorolni a neveket.

most ezzel az a baj, ezek az emberek egy idő után úgy repültek ki a pixisből, mint a pinty. jelen vannak, de a perfiérián. kívülről nagyon úgy tűnik, a google is erre a pályára állt.
Csütörtökre virradó éjszakán akkora FUCK THE VALENTINE! partit tartottunk, hogy húúú. Arra nem gondol senki, hogy aki egyedül van az ilyenkor mit érezhet?

Én is egyedül vagyok, bár engem nem igazán hatnak meg ezek az érzelmes hülyeségek. Meg különben is. Ha bele gondolunk akkor ez egy lehetőség az egész éves bunkóság kiváltására ami nem jó. Következő párbeszédet fikció, de ezzel szemléltetek:
Férfi: - Mi a bajod már megint??
Nő: - Elhanyagolsz, nem törődsz velem. Miért nem gondolsz rám soha?
Férfi: - Ne rinyálj már. Mindig rád gondolok!
Nő: - De soha nincs egy szép szavad, bókod sem hozzám. Néha örülnék egy virágnak is.
Férfi: - Fogd már be, Valentin napkor is kaptál egy csokor gazt meg verset is mondtam... Nah, ugye?

Itt persze be is fejeződik a vita lényges része... Ez olyan mint a karácsony. Nem egy nap kell szeretni meg minden. Miért nem lehet egy évben 365 Karácsony és 365 Valentin nap....???

Nah mindegy... Szóval nekem nem tetszik a rózsaszín egyébként sem:D:D:D
hát elég érdekes, olyan kicsit buzis is
Ezek szerint a guglinál a Paris Hilton lett az új dizájn-tanácsadó..... :S